Alison (©AFP)
Alison (©AFP)

Alison i Alkantara u konkurenciji za Šefild?

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.10.20. | 17:27

Klop nije potvrdio

Poslednjih dana glavna tema u taboru Liverpula su povrede. I dok se čeka operacija Virdžila van Dajka, engleski mediji spekulišu o lepim vestima za Redse. Alison koji je pre nešto više od tri nedelje na treningu doživeo povredu ramena, mogao bi da se nađe među stativama već sutra od 21.00 kada će Redsi ugostiti Šefild Junajted. Dakle, Brazilac bi mogao da opovrgne prognoze koje su sugerisale da neće braniti čak šest nedelja.

Uz Brazilca, u konkurenciji bi mogao da se nađe i Tijago Alkantara, koji je pod znakom pitanja zbog povrede kolena – posledica Rišarlisonovog starta u finišu Mersisajd derbija zbog kojeg je Brazilac dobio direktan crveni karton.

Izabrane vesti

Jirgen Klop na konferenciji za novinare nije potvrdio povratak golmana i veziste, niti je nagovestio da li će Žoel Matip početi duel na Enfildu.

Imamo trening posle konferencije, pa ćemo videti ko je prisutan. U konkurenciji za tim može biti samo onaj ko se pojavi na treningu. Ne želim nikoga da otpišem nikoga, dok ne dobijem informaciju, a nisam je dobio. Možda je trebalo bolje da načuljim uši“, rekao je nemаčki stručnjak.

Tri fudbalera će sigruno propustiti sutrašnji duel, Van Dajk, Kostas Cimikas i Aleks Okslejd Čemberlejn, ali od njih će istinski nedostajati samo Holanđanin.

Šefild je uz Fulam i Barnli najlošiji tim Premijer lige sa jednim bodom, a Redsi su u prošloj sezoni uspeli da upišu pobedu protiv Oštrica i kod kuće (2:0) i na strani (0:1).




tagovi

AlisonTijago Alkantara

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara