Sadik (©Starsport)
Sadik (©Starsport)

Almerija prodaje Sadika posle meča sa Realom

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.08.22. | 16:54

I dovodi novog napadača

Odlazak Umara Sadika iz Almerije je skoro pa gotova stvar. Iako se pominje da je za njega zainteresovana Borusija Dortmund, što, istina, govore samo mediji iz Nigerije, gotovo je sigurno da će novi klub nekadašnjeg napadača Partizana biti Viljareal.

Pregovori dva kluba su odmakli, sve su bliži dogovoru. Almerija je u prvi mah tražila obeštećenje od 30.000.000 evra, dok je Sadiku otkupna klauzula u ugovoru na duplo veću sumu.

Izabrane vesti

Španski list AS danas tvrdi da će finalna faza pregovora između dva kluba biti kada prođe prvo kolo Primere. Na premijeri Almerija će igrati protiv Real Madrida i u klubu ne žele da puste Nigerijca da ode pre okršaja sa šampionom Evrope. Prosto, Sadik je prva zvezda ekipe, u timu nemaju pravu alternativu za njega, pošto Marko Milovanović sa 19 leta premalo je puta predvodio i napad Partizana, a kamoli da vodi Almeriju protiv najboljeg tima u Evropi.

A, ko zna, možda je računica čelnika crveno-belih da ako Umar Sadik pogodi mrežu Reala, zatraže i koji milion više od Viljareala. Sve je to garnirano informacijom da Nigerijac na treninzima Almerije deluje staloženo i fokusirano, kao da i on sasvim pouzdano zna da će vrlo brzo otići u klub koji je prošle sezone igrao u Ligi šampiona.

Sve to i dalje na opšte čuđenje navijača Rendžersa, Rome, klubova u kojima su Sadika precrtali posle dve odigrane utakmice...


tagovi

AlmerijaViljarealPrimeraUmar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara