Komentari na vest

Alonso prekinuo tišinu: Ostajem u Bajeru, ovo je pravo mesto za mene!

K

Klop smesan

pre 29 dana

Kaze Klop i on je tako samo druze ti si vodio Dortmund sigurnim korakom u Cvajtu bili zabetonirani na dnu tabele pa te oterali hahahaha
N

Nemanja8989

pre 29 dana

Prava odluka…Osvojio je covek titulu,hoce da igra LS,pa posle toga moze i da ode negde…Zasto bi svoj uspeh prepustio nekom drugom a otisao u nepoznato…
И

Ишизаки

pre 29 dana

Најлепши могући сценарио. Увелико ради на неким појачањима за лето и биће занимљиво шта ће да уради са Бајером у наредној сезони у којој је сасвим јасно да неће играти као у овој (просто је нереално да се понови сезона без пораза до марта) али би требало да остане главни конкурент омраженом клубу из Минхена. Нека пукну од муке ови што су писали да иде у Ливерпул а исто тако ови који су писали да иде у Бајерн. Напаћени фанови.
l

logican i jasan

pre 29 dana

potez . Napravio tim pa nije lud da ne igra LS sa istim, ako ne i jos jacim
R

Robert Lewandowski

pre 29 dana

Nagelsman ce u Bajern, De Zerbi u Liverpul, a Alonso ce u Real kada ode Anceloti.
G

Gaizka

pre 29 dana

Ulazi Liverpul u ozbiljne probleme. Klopp odlazi, Xabi Alonso ih odjavio, a realan je i odlazak Salaha (godine, arapski novac itd)..
v

vidoviti gaizka

pre 29 dana

Kakvi problemi, da nisu i oni pod istragom po 115 tacaka optuznice?
L

Liverpool forever

pre 29 dana

Izvini, ali moram ovako: Ne piši gluposti. U Evropi nema stabilnijeg kluba, bez dugovanja, čiji brend i income stalno rastu. Šta s tim da će otići Salah? Ulazi u 32 godinu, uskoro u poslednju godinu ugovora i sad je vreme da se uzme još neka solidna lova za njega. To je održivo poslovanje a ne problem. Otkad to Liverpul zavisi od trenera početnika. Dići će i ta nova sezona pa ćemo pisati. Jedan Brendan Rodžers je imao gotovu titulu one godine kada se Gerrard okliznuo, pre Klopa.
K

Kako da ne?

pre 29 dana

Gazde, FSG, gledaju da kupe još jedan klub, lome se oko jednog u J. Americi ili u Francuskoj, iz Lige 1. To su ti njihovi veliki problemi, kako proširiti portfolio.
B

Bojkot

pre 29 dana

Da pobegne glavom bezobzira ako osvoji titilu u suprotnom proći će kao Spaleti a mlad je
I

Isti

pre 29 dana

Spaleti! Ja ne verujem...
К

Кљаки

pre 29 dana

Боље и за њега и за друге. Ливерпул или Бајерн би га "појели". Пирло се залетео са Јувентусом, Џерард и Лампард су рано преузели тимове у Премијер лиги. Ипак је Алонсо мудрији.
t

the la

pre 29 dana

da slusa onaj vasar od navijanja u Madridu ahahaha
D

D@cha

pre 29 dana

👏
I

Internazionale

pre 29 dana

Bravo majstore, sam sklopio tim i hara Evropom!
V

Vojos

pre 29 dana

Čelnici leverkuzena će da mu se oduže prodajom glavnih igrača na leto
m

manuelni rad

pre 29 dana

Strasno ti je poznavanje fudbala,njega zadrze,a prodaju sve,budaka nikada nije oskudevalo.
N

Niko123

pre 29 dana

Samo što je ovde problem, ako sledece sezone krene loše, gazde će ga bez razmisljanja otpustiti, nece trepnuti.
A

Aspirin

pre 29 dana

Farmaceutska industrija Bajer su gazde,nikada nisu preterano ulagali u igrace,a uvek su tu.Smem da se kladim,do pre 8.meseci,niste culi za 90%igraca Leverkuzena.
N

Niko123

pre 29 dana

Aspirin Istina je, nisam čuo ni za jednog igraca, ja sam malo starija generacija,gledao sam Ćabia kada je dominirao fudbalom a to je bilo pre 15 godina.Inače, fucu sam prestao da pratim kada se Aleks Ferguson penzionisao.Ovo što se igra od neke 2016 nije fudbal, vec manekenisanje.Dosta ima stvari što sam prestao da pratim fudbal..Što se prvog posta tiče što sam pisao, očigledno ne kapiraš kako funkcioniše biznis i profi sport....
T

Toeto

pre 29 dana

Тоето убедио га Флорентино да остане још сезону у Леверкузену па касније кад истегне Анчелотију уговор да дође у Реал.
@

@Toeto

pre 29 dana

Ančelotiju ugovor ističe tek 2026 ,mada si se potrudio s tom teorijom da je smisliš , ne vrti se ceo svet oko reala ipak
s

stomak

pre 29 dana

Mislio sam, ako si slobodan da pitas Florentina ima li kakvih poslova po Madridu?
T

Tane 3

pre 29 dana

Brate, ajde pitaj Florentina da li mu trebaju pekari u kantini Reala? Dva ortaka i ja smo mislili da zapalimo na par godina pa da pitam kad ste već dobri. Hvala unapred, javi mi ovde.
B

Bravo!

pre 29 dana

Još nije ni počeo a već su počeli da ga seljakaju.Osvojiće prvenstvo što je uvek bila nemoguća misija pored Bajerna i Dortmunda!Hoće čovek da se oproba sa Leverkuzenom u LŠ,ko zna...možda je i osvoji,igraju fenomenalno celu sezonu i to zahvaljujući upravo Alonzu.Bravi još jednom!
A

Antonioo

pre 29 dana

Real Madrid 2025...
t

tako je bre

pre 29 dana

to se ceka a ne ko blentavi fanovi liverpula tripuju da im je klub nesto i misle kod njih ce doci dzud belingem, mbape, alonso
M

Mancester U

pre 29 dana

A Smadrid je kao nesto..pola titula u P LS su pokrali..sama titula kraljevski klub sama govori
J

Ja i

pre 29 dana

Šta će da bude 2025? Da neće zajedno da vodi real sa karlom? ili će da otpuste legendu ančelotija koji je s realom na prosjeku od 2,35 bodova po meču iz više od 1200 utakmica i bace kocku sa alonsom?
t

tako je bre

pre 29 dana

barselona nema nijednu posteno osvojenu ligu sampiona