Alžir, fudbal, batine i večno pitanje - mnogo ili malo golova?

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.19. | 14:44

Pred nama su dva interesntna susreta, od kojih je svakako zanimljiviji megdan MC Alžira i Orana

Ekipa MC Alžira nalazi se pred vrlo ozbiljnom preprekom. Oran je bio dželat u septembru, kada ih je bukvalno raštimovao sa 4:3, pa bi i sada moglo da bude opasno, budući da gostujući sastav u svojim redovima ima opakog strelca, Ričarda Nađija, koji je i prošli put imao svoje mesto na listi strelaca.

Ipak, ne treba odmah srljati ka dvojci. Svakako, mogućnost postoji, ali ne i osnov da se ma kome dodeli epitet favorita na ovom meču. Još ako na to dodamo da je u januaru ukupno 62 osobe, među kojima 45 policajaca, povređeno tokom nasilja koje je izbilo na fudbalskoj utakmicii Kupa Alžira između prvoligaša MC Algera i trećeligaša Muse, jasno je da u ovoj državi ništa nije sigurno. Tim povodm, oglasile su se i brojne državne institucije Alžira, a preporuka je da ko mari za bezbednost, ne kreće na fudbal uživo.

Izabrane vesti

Nas interesuju kvote, pa zato i idemo dalje put utakmice Tadženant - Beluzidad. Ovo je bitka za 11. poziciju na tabeli. Biće napeto, ali lakše Belouzidadu koji se dobro seća vezanih pobeda protiv  Tadženanta koji ovoga puta ima tri vezane utakmice bez poraza, ali i svoje navijače kao 12. igrača na terenu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:45 3863 ALŽ 1 MC Alger - Oran ki 1 1,70
Ukupna kvota1,70

ALŽIR 1 -  19. i 22. KOLO

Utorak
18.45: (1,80) MC Alžir (3,35) Oran (4,40)

19.00: (2,20) Tadženant (3,10) Belouzidad (3,30)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Alžir 1MC Alžirsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara