""
""

Ameri, pa što zovete Brazil u goste? Hulk, Nejmar i Rafinja pokazali Klinsmanovom timu kako se igra fudbalska samba! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.09.15. | 11:07

Brazilski teror je započeo Hulk u devetom minutu, a nastavili prvotimci Barselona na startu drugog poluvremena - 1:4

Pozoveš Brazil u goste i on ti na tvom terenu da četiri gola. Tome se sasvim sigurno nisu nadali izabranici Jirgena Klinsmana, koji od prethodnog gostovanja Brazilaca, nisu doživeli ovakav debakl u jednoj utakmici na svom terenu. Hulk, Nejmar i Rafinja prosto su razbili SAD u Foksborou (država Masačusets) i slavili sa ubedljivih 4:1.

Izabrane vesti

Brazilski teror je započeo Hulk u devetom minutu, a nastavili Nejmar i Rafinja na startu drugog poluvremena. As Barselone je prvo sa bele tačke u 51. minutu, nakon faula upravo nad njim, poslao loptu u mrežu Breda Guzana, a već u 54. sa odbranom domaćina poigrao se i njegov saigrač iz redova evropskog šampiona, Rafinja.

Samo tri minuta kasnije Nejmar je potvrdio da se u potpunosti vratio u ritam i formu, još jednom je odbranu rivala učinio gotovo smešnom i postigao četvrti gol svog tima, ujedno i poslednji na meču.

Domaća publika je u samoj završnici meča ipak imala zbog čega da aplaudira svojim igračima. Danijel Vilijams je u prvom minutu nadoknade sa preko 25 metara udaljenosti opalio pravu "bombu" ka gostujućoj mreži, a golman Gremija Marselo Grohe nije imao nikakve šanse - za konačnih 1:4.

Poslednji put Amerikanci su ovakav poraz na svom terenu doživeli 2012. godine, takođe od Brazila u Landoveru, tako da im se definitivno više ne isplati da ih zovu u goste.

(FOTO: Action images)


tagovi

RafinjaNejmarJirgen KlinsmanHulk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara