Poništeni gol Partizana
Poništeni gol Partizana

Analiza suđenja u Užicu: U pravu i Zvezda i Partizan, samo ne arbitri

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 20:42

Otprilike se i videlo, ali sada stiže i potvrda

Postalo je maltene pravilo, svaka sudijska greška na utakmicama beogradskih večitih rivala izaziva novi rat saopštenjima, pa ni predstava Zorana Širokog i njegovih pomoćnika u meču Zlatibora i Partizana nije bila izuzetak. Ovog puta glas je digla Crvena zvezda, odgovorio je posle Partizan, ispostavilo se: i jedni i drugi su bili u pravu. Samo Široki nije, pošto je napravio dve kardinalne greške.

Prva doduše ide na dušu njegovog pomoćnika Ivice Stojanovića, koji je signalizirao ofsajd zbog kojeg je poništen regularan gol Bojana Matića.

Izabrane vesti

Vidite nogu igrača u belom, ona je najbliža golmanu, nije ovo ofsajd”, kratko je prokomentarisao nekadašnji sudija Zdravko Jokić na gostovanju na TV Arena Sport.

Dakle, Partizan jeste u pravu kad kaže da je oštećen za čist gol. Ali u pravu je i Zvezda kad kaže da su crno-beli do pobede od 1:0 stigli zahvaljući penalu koji nije postojao.

Vidite i po govoru tela sudije, njegova reakcija je usledila tek kada je lopta ovog drugog igrača pogodila u grudi, prvi je nije dotakao rukom. Reakcija je dakle usledila tek nakon što je Sadik digaoi ruku (da traži penal, prim.aut). Nije ovo ispravna odluka”, rekao je Jokić.


tagovi

Zlatibor ČajetinaZdravko JokićZoran Široki

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara