Karlo Ančeloti (©Reuters)
Karlo Ančeloti (©Reuters)

Ančeloti ne krije: Nadam se da će Milan biti šampion

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.03.21. | 15:10

„Bojim se da mi Konte neće ispuniti želju“, priznao Karlo

Bio je fudbaler Parme, Rome i Milana. Bio je trener Parme, Juventusa, Milana i Napolija. Ali, Karlo Ančeloti ne krije da je njegovo srce obojeno u crveno i crno.

Sadašnji menadžer Evertona je jasno i glasno rekao u razgovoru za italijanski Skaj Sport da navija iz sveg srca da Milan postane šampion Italije.

Izabrane vesti

Nadam se da će Milan biti prvak, mada će to biti teško. Inter trenutno diktira jak ritam. Bojim se da mi moj prijatelj Konte neće uslišiti želju“, rekao je Ančeloti.

U bogatoj trenerskoj karijeri Karlo je učio veliki broj fudbalera, a mnogi od njih su kasnije zagazili takođe u trenerske vode. Đenaro Gatuzo, koji sada vodi Napoli i Andrea Pirlo, šef struke Juventusa, samo su neki od njih.

Pratim šta rade svi moji nekadašnji igrači. Oni, naravno, nemaju moje iskustvo, ali to je dobra stvar za njih, jer znači da su dosta mlađi. Današnji svet počiva na kritikama, ali Pirlo i Gatuzo znaju bolje od mene kako da reše probleme koje imaju u timu“.

Otkrio je Karleto da je sa nekima od njih i dalje na telefonskoj vezi.

Sa nekima od njih se i dalje čujem. Pre nekoliko dana sam pričao sa Filipom Inzagijem. Sa njim se najčešće čujem. Jako sam vezan za njega, kao i za mnoge druge igrače koje sam trenirao, pogotovo iz perioda dok sam bio šef struke Milana“, ispričao je Ančeloti.

Nije nemoguća misija za Milan da osvoji titulu, ali je problem što je u jako lošoj formi. Inter ima tri boda više i utakmicu manje. A, igra besprekorno.


tagovi

Karlo AnćelotiMilanSerija A

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara