Pavlović u Humskoj (© FK Partizan)
Pavlović u Humskoj (© FK Partizan)

Andrija Pavlović: Ne bih dolazio da ne verujem u povratak Partizana na šampionski put

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.08.22. | 20:56

„Kvalitetniji smo od AEK-a“, kaže novi špic crno-belih

Dobio je Ilija Stolica opciju više u napadu, dobio je i Andrija Pavlović šansu da igra za Partizan. Obojica – napokon.

Dugo je trener crno-belih vapio sa osveženjem navalne linije, jer je najveći teret, baš kao i prošle sezone, podneo Rikardo Gomeš, verovalo se da će mu ispomoć biti Marko Milovanović, ali odlazak talentovanog špica u Almeriju samo je dodatno pojačao potrebu za angažovanjem novog fudbalera. Konačno je stigao. Doduše, sa zakašnjenjem, jer je prvi put ponuđen još pre dve sedmice, tad su u Humskoj smatrali „nije nam potreban“, a sad, posle tri vezana kiksa došlo je do zaokreta.

Izabrane vesti

Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre desetak dana, verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja, znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio“, nada se Andrija Pavlović preokretu u Mozzart Bet Superligi, nalik onom iz proleća 2017. kad je Parni valjak poslednji put bio prvak.

Ubeđen je i da će izabranici Ilije Stolice krenuti napred, počev od izlaska na evropsku scenu u četvrtak od 18 časova kad igraju prvi meč trećeg kvalifikacionog kola za plasman u Ligu Evrope.

„Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar, zbog vrućine i vlage, leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu“.

Pavlović se posle šest godina vratio u srpski fudbal, uz napomenu da je u našem prvenstvu u dresovima Rada i Čukaričkog skupio okruglo 70 utakmica (20 golova, četiri asistencije).

„Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo u borbu za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu“, dodao je Pavlović.

 


tagovi

FK PartizanAndrija Pavlović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara