Komentari na vest

Andrija Radulović prihvatio poziv Crne Gore

B

B E Z S T R A H A

pre preko 1 godinu

Nebitan lik ukratko, mali Mitrovic je za ovog ronaldo licno, ili znas ili ne znas , to se odma vidi na prvu.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Mali od Kebe jr.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Ja sam mislio da je ovaj nešto posebno ali ko je gledao Mladost ove sezone mogao je da vidi da je dečko rang Nikole Terzića iz Partizana otprilike. Spor, bez driblinga, bez pregleda igre, jedini što ima solidan udarac levom nogom ali to nije dovoljno da bi uspeo na najvišem nivou.
Ђ

Ђаковица

pre preko 1 godinu

Цг је б тим Срба, тако да ко је бољи игра за Србију, ко је лошији игра за Цг, у суштини свеједно би ми било за кога би ја лично играо
N

NN3

pre preko 1 godinu

Doživeo je stagnaciju zbog "stručnjaka" iz uprave Crvene zvezde koji su ga ucenjivali povratkom iz Superlige u niži rang, a onda ga bacili nazad u omladinski tim! Sjajan igrač i momak, drago mi je što pokazuje talenat u Novom Sadu, dok su ga naši "stručnjaci" gurali na levog beka, a čovek konstantno od malih nogu igra ofanzivca.
G

Gostajde

pre preko 1 godinu

Prvo pogledaj neku utakmicu Mladosti GAT pa mi kaži da je taj dečko kalibar za Zvezdu,Mitrović je na klackalici da li je za Zvezdu ili ne, a tri je klase minimum iznad Radulovića u svakom pogledu apropo fudbala; taktičkom,tehničkom i fizičkom !!?
@

@gostajde

pre preko 1 godinu

Što ga Zvezda ne pusti onda?
G

Gostajde

pre preko 1 godinu

Menadžeri ga drže šta drugo. Pa isprati Mladost pa mi kaži nisam u pravu,gledaj cele utakmice,rang Gavrića koji i u mađaraskoj valja semenke na tribinama,video si i sinoć Nikolića,dobar dečko,voli da crta po sebi,da pije,luduje,ali fudbal mršavo,nema tu nosioca koji može,zna ,ume !!! Kažem,mogu biti dobri eno kao Simić u Vojvodini ali za Zvezdu je to slabo i mršavo,kad se na celoj utakmici protiv poslednje plasiranog ne vidiš šta klub ima da očekuje od tebe,a imao je to i Radulović u Zvezdi...čekati ga da od deset odigra dve tri dobre Zvezda ne može jer onda neće ispunjavati naša očekivanja,to je problem i zato je dečko cepanica. Za niža očekivanja ok. Samo pravi ulaz i šut uvek na istu foru,spor za poziciju,nema 1 na 1,nema odbranu,pregled očajan,prijem/predaja lopte u pokretu gotovo ne postoji,krajnje skroman igrač za najbolji tim u Srbiji ! Ali gledajte Mladost pa komentarišite,ne hajlajtse,tako i Spartak,pa vidi Stanića itd...samo celu utakmicu ne hajlajts... ajd u zdravlje