Anelka (©AFP)
Anelka (©AFP)

Anelka: Karijere Mesija i Ronalda su gotove

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.03.22. | 16:57

"Mislim da bi trebalo da budu srećni i zadovoljni onim što su ostvarili u prethodnih 15 godina", kaže Francuz

Jesu li Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo dali svetu fudbala sve što su mogli? Karijere su im u padu, nisu ono što su bili pre dve-tri godine.

Po mišljenju Nikolasa Anelke, nekadašnjeg francuskog napadača, Mesi i Ronaldo su završili svoje. A, dugo su i trajali...

Izabrane vesti

„Dešavaju se takve stvari igračima koji žele da produže svoj vek igranja. Karijere Mesija i Ronalda su gotove i mislim da bi trebalo da budu srećni i zadovoljni onim što su ostvarili u prethodnih 15 godina. Bili su daleko iznad ostalih i normalno je da polako usporavaju“, ocenio je Anelka.

On je priznao da je sam shvatio kada je imao 32 godine da više ne može da igra na top nivou i tada je otišao u Kinu.

Mislim da bi obojica morala da budu mudrija. Trebalo bi da pronažu neke manje naporne izazove, jer moraš da pametne odluke donosiš da bi završio na vrhu“.

I Ronaldo i Mesi su ovu sezonu u Ligi šampiona završili u osmini finala, što govori da više nisu tako dominantni kao nekad.

Više me iznenadio Mesi nego Ronaldo. Mislio sam da će moći peške da igra u Francuskoj. Za Kristijana sam znao da će mu biti mnogo teže, jer je, po meni, Premijer liga najzahtevnija na svetu“, ocenio je Anelka. 

 


tagovi

Nikolas AnelkaKristijano RonaldoLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara