(©AFP)
(©AFP)

Antonio Valensija produbio Pačukinu agoniju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.21. | 05:44

Ne pomaže ni Burito Ernandez

Crni dani za Pačuku. Vratio se Horhe "Burito" Ernandez na teren posle petomesečne pauze i neće ga pamtiti po dobru. Pet rundi je prošlo, a Pačuka je i dalje bez trijumfa. Gostovanje Keretaru bolna je tema za Pačuku, a to će biti još izvesno vreme - 3:1

Nije šestostruki prvak Meksika slavio na strani protiv Keretara od 2015. godine, progutao je knedlu trener Paulo Pecolano pred put. Opasno mu se drma klupa, a posle novog poraza i potencijalnog pada na poslednje mesto u Klausuri ako Atlas savlada Santos Lagunu, mogao bi da se nađe na birou.

Izabrane vesti

Da se Pačuka neće lepo provesti u Keretaru nagovestio je Fernando Madrigal. Pobegao je Sepulveda čuvaru, podigao glavu na vreme i uočio samog Madrigala. Centaršut je bio idealan. Uhvatio je vezista Keretara volej i žabicom savladao Ustarija. Za Antonija Valensiju godine su samo broj. Na fizičkoj spremi pozavideli bi mu i mnogo mlađi momci. Kada se Valensija stušti ka golu, od Ekvadorca spasa nema. Presekao je Valensija pokušaj dodavanja na sredini terena i krenuo da osvaja prostor. Ustari je bio daleko u polju, Valensija neuhvatljiv za čitav tim gostiju. Rezultat solo prodora je njegov prvi gol u Klausuri za Keretaro.


Kevin Eskamilja i Kevin Ramirez prelepu akciju krunisali su golom i zapečatili pobedu. Kombinaciju za televizijske špice čitav tim Pačuke ispratio je pogledom. Mat u dva poteza. Da ne bude potpuna katastrofa i da se gosti upišu na semaforu zaslužan je domaćin. Uz dosta sreće Pačuka je došla do počasnog gola, ali ne i utešnog.



MEKSIKO - KLAUSURA:

Petak:

Atletiko San Luis - Tihuana 2:2 (1:2)

/Kastro 3, Galjegos 90+6 - Martinez 21pen, 31/

Keretaro - Pačuka 3:1 (2:0)

/Madrigal 26, Valensija 29, Ramirez 58 - Pardo 80/



tagovi

PačukaKeretaroMeksiko 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara