U Nišu čekaju testove
U Nišu čekaju testove

Apel sa Čaira: Molimo vas, testirajte nas

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.07.20. | 11:42

Dvojica obolelih igrača – jedan je navodno Nikola Čumić, koji i nije u Nišu? – a još sedmorica sa simptomima

Kako vreme odmiče sve se više čini da bi nova sezona u Superligi ipak mogla da bude odložena sa 1. avgusta. Većina ekipa odustala je od priprema na Zlatiboru, dok nam iz Niša stiže saoštenje u kome Radnički moli nadležne organe da im pomognu da testiraju ekipu, jer zaraženih već ima.

Istina, u saopštenju Radničkog se navodi da je jedan od pozitivnih na testu Nikola Čumić, koji uopšte nije u Nišu, jer je odmah posle meča sa TSC-om otputovao u Atinu kako bi se priključio ekipi Olimpijakosa?! Drugi pozitivan je Stefan Mihajlović, a tu je i jedan od trenera u stručnom štabu Davor Berber.

Izabrane vesti

Na Čairu nažalost sumnjaju da oni nisu jedini, pa su poslali pismo Fudbalskom savezu Srbije, Kriznom štabu grada Niša i komandatu štaba, gradonačelniku Darku Bulatoviću, kao i Insistutu za javno zdravlje. U tom pismu mole za pomoć.

Poštovani, Radnički ima u prvom timu dvojicu fudbalera inficiranih kovidom 19, Stefana Mihajlovića i Nikolu Čumića, kao i jednog od članova stručnog štaba, trenera Davora Berbera. Takođe, još sedmorica fudbalera javila su se klubu da osećaju simptome koji ukazuju na kovid 19. Kako pripreme za novu sezonu zvanično počinju u celoj Srbiji, molimo vas da nam u skladu sa zakonskim mogućnostima i vašim ovlašćenjima omogućite testiranje celog tima da bismo mogli da izolujemo one koji imaju virus i pozitivni su kako bi sprečili širenje epidemije, jer nam je zdravlje najvažnije... Takođe, molimo vas da nam uputite i uputstva i instrukcie kako da se ponašamo u kako da postupamo u ovoj situaciji“, navodi se u pismu Nišlija.

Nadamo se da će pomoć i stići. Mada nam i dalje nije jasno otkud Čumićevo ime ovde?!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara