Arapi spasavaju Milan?

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.03.18. | 16:00

Saed al Falais, član vladarske porodice Dubaija razmišlja o otkupu italijanskog kluba

Iako Milan ne igra loše u poslednje vreme, mada o tituli može samo da sanja, navijači su nezadovoljni. Jer imperija koju je Silivo Berluskoni prodao sumnjivom Kinezu Jonghong Liju tone iz dana u dan. Ogromni dugovi i loša atmosfera, što u klubu, što na tribinama ukazuju da do promene mora doći uskoro ili će izaći na zlo.

I čini se da se tračak promene, nade polako rasplamsava daleko od Apeninskog poluostrva, ovaj put u Arapskoj pustinji. Tačnije u Dubaiju gde jedan od članova moćne vladarske porodice Al Maktum, Saed al Falais razmišlja da preuzme Rosonere, tvrdi Gazeta delo Sport. On je vlasnik grupe kompanija "Interantional Triangle" koje se na svetskom nivou bave trgovinom, nepokretnostima i izgradnjom, tako da mu love neće faliti.

Izabrane vesti

Za Milan je ovo potencijalno dobra vest pošto je jasno da se Kinez našao u problemima do guše, pošto je ušao u projekat koji je očigledno veliki zalogaj za njega. Da nije sve u parama, vidi se upravo na njegovom primeru vođenja milanskog kluba koji je velikim dugovima i uskoro bi mogao da doživi preuzimanje od američkog hedž fonda "Elliot Management", kojem Li duguje nekoliko stotina miliona dolara.

foto: Shutterstock


tagovi

MilanSerija ASilvio BerluskoniLi Jonghong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara