Fudbaleri Arđeša (©YouTube)
Fudbaleri Arđeša (©YouTube)

Arđeš grabi ka plej-ofu, mada ni Kindija ne sme da se potceni

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.09.21. | 15:06

Meč u Piteštiju, u okviru 10. kola rumunskog šampionata na programu je u subotu od 16 časova

Sporo se palila mašina u Piteštiju, ali sada kada je krenula… U poslednjih nekoliko nedelja Arđeš deluje kao jedna od najozbiljnijih ekipa u Rumuniji i ukoliko nastavi u tom ritmu realno je da se nada plasmanu u plej-of.

Za to je potrebno pre svega da savlada u subotu od 16 časova, u sklopu 10. kola rumunske Lige 1 Kindiju iz Trgovišta. Reč je o jednom od direktnih konkurenata u borbi za šestu poziciju.

Izabrane vesti

16.00: (2,50) Arđeš (2,80) Kindija (3,35)

Arđeš je u seriji od tri uzastopne pobede, opdnosno četiri trijumfa na poslednjih pet kola. U prošlom kolu je savladao Akademiku u Klinčeniju sa 1:0, što mu je ujedno bio i treći vezani meč na kojem nije primio gol.

Kindija se takođe pokazala kao čvrsta ekipa. Prošlog vikenda je savladala Farul sa 2:0, pre toga i Mioveni sa 1:0.

Oba ovogodišnja susreta Arđeša i Kindije su bila neizvesna. Prvo su se sastali 9. aprila, kada je Arđeš posle preokreta slavio sa 3:1, iako je na poluvremenu gubio. Takav preokret nije uspeo da napravi dve nedelje kasnije, kada je Kindija sačuvala 1:0.

U subotu nijedan od ova dva tima neće biti kompletan. Domaćin igra bez povređenog Saida, dok je Kindija bez Baksevanosa i Kantave.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------


tagovi

Rumunija 1Arđeš PiteštiKindija Targovište

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara