Alan Franko (©Reuters)
Alan Franko (©Reuters)

Argentinac iz Independijentea odbio da trenira zbog zagrebačkog Dinama i 4.000.000 dolara

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.08.20. | 22:53

Ne želi više da bude u Independijenteu, već da pojača Modre

Dinamo iz Zagreba opet puni novinske stupce! Nedugo pošto je prodao Nikolu Mora u Dinamo iz Moskve za 10.000.000 evra, Modri su se našli u centru pažnje zbog argentinskog štopera Alana Franka!

Naime, kako prenosi Jutarnji list, Franko je odbio da trenira u svom klubu, slavnom Independijenteu, preko aplikacije Zoom pošto čelni ljudi ne žele da ga prodaju Modrima za 4.000.000 dolara. Tačnije, Independijente za Franka traži milion dolara više kako bi isplatio procente od narednog transfera njegovom bivšem klubu San Telmu.

Izabrane vesti

Franko je zbog toga odbio da radi i poručio ljudima iz Independijentea da ga pod hitno i što pre puste u Dinamo! On je navodno jako ljut na svoj klub što mu onemogućava da ode u Evropu, s obzirom da mu je nedavno takođe sabotirao i transfer u LA Galaksi. Tada mu je Independijente obećao da će ga pustiti kada bude došla sledeća velika ponuda, a ona je došla baš od Dinama.

“Poslednja ponuda nije bila dovoljno dobra za klub, predsednik je tako odlučio. Nastojimo da razumemo Franka i njegove ljude, ali on je još mlad, sigurno će biti još prilika“, poručio je sportski direktor i nekadašnji fudbalski as Horhe Buručaga.

Ako bi Dinamo podigao ulog na 5.000.000 dolara, bio bi to drugi najveći transfer u istoriji kluba s Maksimira! Rekord i dalje drži transfer Marka Roga iz Splita od 5.000.000 evra koji je završen pre pet godina.



tagovi

Alan FrankoLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara