Dominik Dinga i Marko Pavlovski zajedno u Minsku

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.02.20. | 17:38

Nastavljaju karijere u Belorusiji

Pre nego što je pala zavesa na zimski prelazni rok i u poslednjim evropskim ligama, dvojica srpskih fudbalera su našla novi angažman.

I to će Dominik Dinga i Marko Pavlovski od sada biti saigrači, pošto su obojica danas stavila paraf na ugovor sa Dinamom iz Minska. Beloruski klub je objavio na klupskom sajtu informacije i slike o dolasku srpskog tandema.

Izabrane vesti

Dominik Dinga je pre nekoliko dana otišao iz Partizana, gde se nije izborio za minutažu, a gde je bio na pozajmici iz ruskog Urala. Pisalo se da je slovačka DAC Streda zainteresovana da ga dovede u svoje redove, ali nekako je vremenom ta priča utihnula. I odjednom iznenađenje iz Belorusije.

Ostaće Dinga u taboru Dinama do kraja sezone, igraće i u Belorusiji kao pozajmljen fudbaler, a potom će čelnici kluba iz Minska proceniti da li će ga otkupiti od Urala.

Srpski vezista Marko Pavlovski došao je u Dinamo kao slobodan igrač. On je sredinom zimske pijace raskinuo ugovor sa portugalskim Varzimom i od tada je tražio novi klub.

Pavlovski se dogovorio sa Belorusima, mada na klupskom sajtu nije saopšteno i na koji rok će ugovor važiti. Biće ovo prilika nekadašnjem zlatnom orliću da oživi karijeru, koja je zapala u ćorsokak u poslednjih pola godine u Portugaliji.

Foto: dinamo-minsk.by


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara