Komentari na vest

Arsenal produžio klupu za lov na titulu: Jakub Kivijor peti najskuplji štoper u istoriji kluba

G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Kivior je na svetskom igrao zadnjeg veznog, ako se dobro secam
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Sve 4 utakmice je igrao na stoperu,Krihovjak je igrao zadnjeg veznog,ja bas sad provjeravao...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Arsenal ako produzi ugovor sa svim najboljim igracima i ako dovedu na leto Rajsa bice jaki i u Ligu Sampiona.
T

Topdžija

pre preko 1 godinu

Očito je koliko Arteta voli polivalentne igrače. Prvo Trosard, koji igra sve u napadu a sada i ovog malog. Lično nisam gledao dečka ali čitam da može igrati pored štopera i levog beka i zadnjeg veznog. Ako dovede ovog mladog beka iz Španije, onda bi White bio neka vrsta zamene za Partia, jer je prvenstveno doveden sa idejom da igra zadnjeg veznog. Sve u svemu polako popunjava rupe u timu! Sportski pozdrav.
g

ghostRider

pre preko 1 godinu

Kako White zamena za Party-a, brate dal si realan?😄
o

ok ok

pre preko 1 godinu

Odigrao u karijeri preko 200 mečeva kao stoper i 13 mečeva kao defanzivni vezni i ti si skontao da je primarno doveden da igra defanzivnog veznog,važi
T

Topdžija

pre preko 1 godinu

Nije sporno da je dečko igrao u karijeri štopera, ali sa njegovom tehnikom i smirenošću na lopti bio je plan da igra po potrebi i zadnjeg veznog!
o

ok ok

pre preko 1 godinu

Jedno je po potrebi a drugo ovo što si napisao prvi put "doveden je prvenstveno s idejom da igra def veznog" ,tvoj je problem što ne znaš da se izraziš kako treba
g

gostogost

pre preko 1 godinu

White igra najabolje jer igra desnog beka, ali kada se gradi igra kao da je 3. stoper tako da igra prirodnu poziviju,za zadnjeg veznog dolazi Rice na ljeto.
T

Topdžija

pre preko 1 godinu

Jesam se pogrešno izrazio, moja greška. Ali svakako ne menja činjenicu da je doveden kao polivalentan igrač, i da može da pokriva 3 pozicije u timu.
t

turanarda

pre preko 1 godinu

Realno treba im još jedan centralni vezni,na klupi lokonga samo,tanko je to ne znam šta čekaju
С

Сербона

pre preko 1 godinu

Дјелује као врло озбиљан дефанзивац, врло снажан са изузетном лијевом ногом. Чини се, одвише добар за клупу и отуд не би било изненађење да избаци Габријела (ако Габију падне форма) из тима. Изгледа долази и млади десни бек Иван Фресенда, а не решава горућа слаба тачка - централни везни.