Komentari na vest

Arsenal spreman da ponudi 50.000.000 za Kamavingu, Genduzi otvara prostor

B

Bon Jovi

pre gotovo 3 godine

Vlasnik Rena je jedan od najboljih ljudi na svetu. Baš se on obradovao ovoj sići. Prodaće ga kad oni budu hteli a teško da će ga Arsenal privući.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Bolje mu je ostati u Renu, vece su mu sanse da igra LŠ nego u Arsenalu.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Jos jedno blamirnje u reziji Arsenala, pa oni za ovog malog traze 100 miliona, a ovi nude 50 miliona...
r

roni

pre gotovo 3 godine

arsenalu opste ne treba mnogo top igraca ako misle da pojure ls,mozda samo po dva vezna(jer genije dzaka ostae) spica i krila,3 beka i 4 stopera.i 3 trenera.inace imaju odlican tim
A

Ajax

pre gotovo 3 godine

Jos jedan izvikan klinac o kom se pise bez ikakvog osnova... Rennais je ocigledno provalio foru za uzimanje velikih para za klince koji ne umeju da hodaju... Uvalili su Ousmanne-a Dembele-a u Dortmund pa bi na istu foru da uvale i ovog klovna... Kad u ekipi imas talenta o kom godinu dana pisu novine, taj ti ne igra svaku trecu utakmicu po pola sata, nego ga pustis da dokaze ono o cemu se pise, da imas na osnovu cega da trazis pare... Ovako ce kao i svaki drugi, kad splasne euforija, da zavrsi u Everton-u, ili nekom drugom klubu slicnog ranga... Tako se pisalo i o William-u Carvalho-u pa zavrsio u Betis-u... "Otimalo" se pola Evrope za njega a nikom nije palo na pamet da da 70 miliona koliko je trazio Sporting... Nek' bude da gresim, ali ako se ne upeca budala na foru, ovom je West Ham plafon karijere... Jos jednom, nek' bude da gresim... Stvarno nisam hater, ali do sad nisam video nista cime bi ovaj klinac opravdao ovolika potrazivanja...
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

O cemu pricas ti pricas?Ren presao Dortmund i uvalio im Dembelea a covek za 140 miliona presao u Barsu, pa za koliko bi presao da je po tebi odlican igrac za nekih 300 miliona?Kamavinga je odlican mladi fudbaler, na EP nije otisao samo zato sto je imao povrede ove sezone i nije igrao dovoljno sto je i sam izjavio!
H

Horse power

pre gotovo 3 godine

@Mrcau A o cemu ti pricas? Denbele je najveca prevara na fudbalskoj sceni. Moze da predje za milijardu negde on je vise povredjen nego sto igra. Igrac koji ne igra ne moze biti dobar ni samomn sebi a kamoli klubu u koji je presao. Prevara kao i Feliks kao i Kamavinga kao i Vinsijus i jos gomila drugih. Zato ne njajke srece ti.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Spominju se Real, Bajern, PSŽ, realno Arsenal nema šta tu da traži...
w

ww

pre gotovo 3 godine

Arsenal mu je ovako odlicna sredina za razvoj pa ce pristati hahahahahahahah