Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Atalanta i Mitrović sa najvećim kvotama vam pomažu da čekirate mesto u avionu za Katar

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.22. | 10:24

Nigde nećete naći veće

Počinje nova sedmica, a kladioci ne moraju da brinu. Ovog ponedeljka u ponudi ne manjka zanimljivih utakmica, te su bukmejkeri Mozzarta danas bili široke ruke i ponudili najveće kvote na svetu kada su u pitanju dva meča. Po jedan iz Serije A i Čempionšipa.

Možda i zanimljiviju od te dve utakmice, između Atalante i Salernitane, možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Izabrane vesti

Hoće li Atalanta prvi put posle pet uzastopnih sezona ostati bez plasmana u Evropu? To u velikoj meri zavisi od današnje utakmice u Bergamu sa Salernitanom. Izabranici Đan Pjera Gasperinija su remijem sa Torinom (4:4) u prošlom kolu ostavili sebi šansu da se domognu šeste pozicije, koja vodi u kvalifikacije za Lige Evrope. Bilo bi im korektno i sedmo mesto, ono vodi u Ligu konferencije, ali trenutno su osmi, sa bodom manje od Fjorentine i četiri poena zaostatka za Laciom. Pobeda je zato Atalanti neophodna, ali dolazi joj u goste rival koji je u naletu. Salernitana se bori za opstanak i prvi put ove sezone je vezala tri trijumfa, u prethodna tri kola je savladala Sampdoriju, Udineze i Fjorentinu, pa ako danas lupi još jednu recku izjednačiće se na tabeli sa Kaljarijem, timom koji je iznad crte. Jesenas je Atalanta slavila u Salernu sa 1:0.

FULAM - LUTON (PONEDELJAK, 18.15), KEC 1,65

Fudbaleri Fulama su svoj glavni cilj ostvarili, plasirali su se u Premijer ligu. Sada im je preostalo samo da eventualnim trijumfom danas overe prvu poziciju. Malo su se opustili, imaju samo jednu pobedu iz poslednjih pet kola, odnosno samo jedan osvojen bod iz poslednja dva. Ako bi neko mogao da im donese pobedu, onda je to srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je postigao pet golova na poslednja tri susreta sa Lutonom. Motivisan je da nastavi taj niz i danas, pošto ga još dva pogotka dele od toga da postane rekorder Čempionšipa po broju golova u jednoj sezoni. Do sada ih je postigao 41. Lutonu je stalo danas da pobedi, pošto bi uz osvojena tri boda obezbedio plasman u plej-of kolo pre kraja. Trenutno je peti na tabeli, sa dva boda više od sedmoplasiranog Midlzbroa, koji je odigrao već meč ovog kola. Prvi okršaj Lutona i Fulama ove sezone je završen 1:1, uz pogodak Mitrovića.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara