Fudbaleri Atletiko Madrida (©Reuters)
Fudbaleri Atletiko Madrida (©Reuters)

Atletiko Madrid i Famalikao su uz Mozzart najisplativije opcije

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.03.23. | 10:22

Nigde drugde na svetu kvote na njihove pobede neće da budu tako velike

Počinje nova uzbudljiva nedelja, prepuna odličnih sportskih događaja. Već prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljivi fudbalski mečevi, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje za neke od njih.

U fokusu su španska Primera i portugalska Primeira. Preciznije, Atletiko Madrid i Famalikao, na čije će pobede protiv Đirone, odnosno Kasa Pije kvota u Mozzartu u svakom momentu biti najveća na svetu.

Izabrane vesti

Napokon je Atletiko Madrid uhvatio malo zalet, podigao formu i to je na svojoj koži najviše osetila Sevilja. Andalužani su prošlog vikenda ispraćeni iz Madrida sa šest golova u mreži (6:1). Taj momentum koji su uhvatile Jorgandžije će pokušati da nastave i u Kataloniji protiv Đirone, gde traže svoju četvrtu pobedu na poslednjih pet prvenstvenih mečeva. Izgleda da Atletiku prija da ne igra druga takmičenja, od kako je ostao samo na Primeri vezao je šest utakmica bez poraza i probio se do treće pozicije na tabeli. Đirona je takođe podigla malo formu u finišu zime, u poslednjih pet kola ima tri pobede i dva poraza, što joj je dovoljno taman da malo pobegne od zone ispadanja, na 12. poziciju. Atletiko nikada u 21. veku nije izgubio od Đirone, a posle pet uzastopnih remija Madriđani su trijumfovali na poslednja dva susreta. Ove sezone, sredinom oktobra, sa 2:1.

FAMALIKAO - KASA PIJA (PONEDELJAK, 21.15), KEC 2,20

Sa Famalikaom izgleda nema sredine, ili igra dobro i pobeđuje ili gubi. Nerešeno je odigrao samo tri puta od početka portugalskog šampionata. U poslednjih šest mečeva ima po tri pobede i remija, pa zato posle 23 meča ima 27 poena. Ukoliko danas trijumfuje probiće se na 10. poziciju i sačuvati sebi kakvu-takvu šansu da se domogne mesta u Ligi konferencije. Novi prvoligaš Kasa Pija i dalje slovi za jedno od najvećih iznenađenja, sedma je na tabeli, sa pet bodova manje od petoplasirane Vitorije Gimarais. Kasa Pija je doduše u slaboj formi, vezala je pet mečeva bez pobede (dva remija i tri poraza) pre nego što je napokon prošlog vikenda salvadala kod kuće davljenika Fereiru sa 2:1. U septembru je Kasa Pija pobedila Famalikao sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------

Na redu je nova runda Mozzart Prognozzera i nova šansa za osvajanje vrednih novčanih nagrada. Glavna premija je 200.000 dinara. Opširnije OVDE.

------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara