Detalj sa meča na Karaburmi (©YouTube/printscreen)
Detalj sa meča na Karaburmi (©YouTube/printscreen)

Atraktivan autogol rešio derbi Srpske lige: OFK Beograd sprečio vodeći Zemun da se odlepi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.04.22. | 21:27

Bez pobednika na Omladinskom stadionu - 1:1

Nekada su vodili bitke u najjačem rangu srpskog fudbala, ali godinama unazad OFK Beograd i Zemun pokušavaju da se vrate u elitu. Ove sezone beogradski rivali sreli su se u Srpskoj ligi, trećem rangu, a jedan od njih mogao bi sledeće da se takmiči među prvoligašima.

Trenutno je Zemun prvi na tabeli sa 51 bodom, koliko ima i novobeogradski Radnički, ali uz meč manje. OFK Beograd je treći sa dva boda zaostatka, a mnogo sreće imali su plavo-beli da tako ostane i posle derbija 24. kola.

Izabrane vesti

Zemun je vodio na Omladinskom stadionu od 25. minutu pogotkom Alekse Ivanovića iz slobodnjaka, ali je u prvom minutu nadoknade autogol Stojanovića izbio gostima dva boda. Želeo je fudbaler zeleno-plavih da otkloni opasnost posle centaršuta protivničkog igrača, međutim, na njegovu žalost nije dobro zahvatio loptu. Usledio je lob i atraktivan pogodak. Samo u pogrešnu mrežu...

Ovaj bod odgovara fudbalerima Radničkog, koji u nedelju igraju kod kuće sa trinaestoplasiranom Zvezdarom. Pred njima je lepa prilika da se osame na vrhu šest kola pre kraja.

U viši rang će samo prvoplasirani.




tagovi

OFK BeogradFK Zemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara