Komentari na vest

Austrija nam je suđena: Da, tačno je, Jordan nije bitan, ali fudbalski Beč jeste

Б

Бск

pre 11 meseci

Тачно је ово за БГ и слабу посету. Ако није звучно име (типа Немачка, Француска) или није одлучујућа за пласман на неко такмичење, на стадиону као да влада куга. Једноставно Београд и Београђани не осећају своју земљу. Не занима их. Част изузецима. Север и Југ не интересује Србија. Никад никакву подршку огранизовану нисмо имали. Једну навијачку песму немамо сем скандирања. Зато има и осталих градова и стадиона по Србији где би људи радо гледали и бодрили своју репрезентацију. Није само Београд Србија (ако је уопште) и логично је где би морали да играмо. П.С. Руку дајем да би у Бањалуци било крцато и тражила би се карта више.
B

BL78000

pre 11 meseci

Dolazim iz Banja Luke u Beč samo zbog utakmice, šokantno mi kada vidim da su u Beogradu prazne tribine ali promijeniće se i to ako Bog da…Aj’ Srbija!

GoranDenHaag

pre 11 meseci

Reprezentacija vise ne bi trebala NIKAD da igra u Bgu. Svaki put su tribine bile prazne, beogradjani gledaju Srbiju samo kad se Srbija vec plasira na SP i kad u Bg dolazi Portugal, Francuska ili Njemacka. Ima sad dosta stadiona u drugim delovima Srbije, i bili bi ispunjeni do poslednjeg mesta, makar nam gostovao i Gibraltar.
s

stefannislijahkind9300

pre 11 meseci

1) Kasno su stavili karte na prodaju 2) Cena 40 evra nije ni malo 3) Jorandan pfff 4) Kasno igraju pola 9 mojte ocekivate puno savez do skoro nije znao na kojem stadion ce biti tekma ni dat se nije znao ako bude 5.0000 to je sve i sva
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

secam se tog poraza 3-2, bio sam na utaomici. Fantasticna podrska sa tribina, bili smo glasniji od Austrijanaca. Kolarov se setao kao of kafica do poslasticarbice sve peske. Bane Ivanovic, kapiten, umesto da dodje da pozdravi ljude na tribinam, dosli iz svih krajeva Evrope, odmah posle poslednjeg zvizduka otrcao u svacionicu punim sprintom. Mislim da je zato i sklonjen posle iz reprezentacije. Ostatak tima onako zbunjen bez kapitena peske krenuli ka tunelu, bez i da mahnu.
D

Dr Kovacevic

pre 11 meseci

Nasi Gastosi nikad ne iznevere! Ja sam jos davno kroz komentare na ovom portalu predlagao da zvanicne utakmice u kvalifikacijama igramo u Becu! Bila bi mnogo bolja atmosfera na stadionu! Gastosi i Bosancerosi su najodaniji navijaci Srbije! Kod nas u matici stanje je bas jadno, mlade Srbija ne interesuje. Navija se samo za Partizan i Zvezdu!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

gastosi je stari i pogrdan i madasve netscan izraz. Prakticno vise nemas gasterbajtera vise. To je bilo 60', 70' i zavrsilo se 80'. guglaj termin bice ti jasno
D

Delije Valjevo

pre 11 meseci

Druze Zvezda mi je sve! To je ljubav koju vi ne možete da shvatite! Mozda, kad bude igrala reprezentacija Kraljevine Srbije, mozda se tad Delije pojave na Severu! Videćemo!