Avram Grant (©MN Press)
Avram Grant (©MN Press)

Avram Grant i Darijo Srna stižu na derbi

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 08:52

Pored njih i predsednik KK Makabi

Emisari brojnih klubova sa istoka i zapada, a možda i poneki sa Bliskog istoka, sjatiće se večeras u Humsku 1. Večiti derbi je na redu, najveća utakmica srpskog fudbala. I sa obe strane terena biće i mlađih igrača, kojima bi ovaj meč mogao da bude odskočna daska za neke buduće stanice u karijeri.

A, pored mesta na istoku i zapadu gde će biti skauta, biće u svečanoj loži stadiona Partizana i barem tri posebna gosta. Jedan od njih je Avram Grant, bivši menadžer Čelsija, koji je pre desetak godina bio šest meseci i šef struke crno-belih, s kojima je osvojio titulu.

Izabrane vesti

Grant se najavio da će doći u Beograd i pre tri meseca, kada je 171. derbi trebalo da se igra, pa je odložen. Ali, to nije mnogo poremetilo u njegovom kalendaru, te će večeras biti u Humskoj, da na delu vidi i svoje zemljake sa obe strane terena Natha, Bahara, Glazera...

Čak neće Grant biti ni jedini Izraelac u loži stadiona Partizana, jer je želju da uživo pogleda večiti derbi izrazio i predsednik Košarkaškog kluba Makabi Šimon Mizrahi. Ponos Izraela je ionako u poslednja dva meseca domaćin evroligaških utakmica u Beogradu, a sledi mu i meč sa Crvenom zvezdom u Pioniru. U kojem će Makabi biti domaćin.

Najavljen je i dolazak Darija Srne, nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske i dugogodišnjeg asa, sada sportskog direktora Šahtjora. Njega veže veliko prijateljstvo sa Igorom Duljajom, koji nije krio da je od Srne čak dobio i preporuke za dovođenje nekih igrača letos u Partizan.

Nakon toga je šef struke crno-belih poručivao Srni i da bi trebalo da obrati pažnju na Mateusa Saldanju, pa možda je i to jedan od razloga dolaska Šahtjorovog direktora na večiti derbi, da se uživo uveri u kvalitete najboljeg strelca Mozzart Bet Superlige.


tagovi

Avram GrantDario Srna171. Večiti derbiMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara