Azar nastavlja da 'dribla' Real: Naravno da ostajem...

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.05.23. | 10:54

"Imam dobar odnos sa trenerom i sa saigračima", poručio Belgijanac

U noći velikog slavlja usled osvojenog Kupa kralja, jubilarnog 20. u istoriji kluba, dobra i loša vest za Real Madrid i njegove navijače. Prva je nagoveštaj Luke Modrića da je potpuno spreman za okršaj sa Mančester Sitijem, odnosno da će ostati još godinu dana na Santijago Bernabeuu: druga je da nameru nema da ode ni Eden Azar, igrač koji trenutno najviše opterećuje klupsku kasu, a gotovo da ništa ne doprinosi.

"Da li ću ostati do isteka ugovora? Naravno", kazao je Belgijanac neposredno pošto je sudija odsvirao kraj meča sa Osasunom. "Nadam se da ću imati veću minutažu. Ova sezona je teška za mene, ali u velikom sam klubu".

Izabrane vesti

Azar je se ove sezone pojavio na ukupno devet utakmica u svim takmičenjima, postigao je gol i namestio dva. Na terenu je proveo svega 331 minut. Ali kao da mu to uopšte ne smeta...

"Imam dobar odnos sa trenerom i sa saigračima. Da, hoću da igram, međutim znam koliko je teško biti deo prve postave i koliko ću morati da radim".

Ako se zna koliko Azar zarađuje ovakav odnos i rezonovanje i nisu iznenađujući. Madriđani na njegovu platu godišnje izdvajaju 30.000.000 evra. U pitanju je bruto iznos.

Podsetimo, nekada jedan od najboljih ofanzivaca na svetu plaćen je Čelsiju čak 115.000.000 evra u leto 2019. godine. Njegova sadašnja tržišna vrednost je tek 5.000.000 evra?!


tagovi

Eden Azar

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara