(©Reuters)
(©Reuters)

Azar: Odmarao sam se tri godine, mogu još da igram

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.23. | 10:14

Kao da se sprda...

Prvog dana jula 2019. godine Eden Azar je došao u Real Madrid u transferu vrednom 115.000.000 evra. Trebalo je Belgijanac da bude novi lider veznog reda Kraljevskog kluba.

Četiri godine kasnije, posle odigranih samo 76 utakmica u belom dresu, Azar je verovatno najveći promašaj u istoriji najvećeg kluba na svetu. Ali, njemu kao da to ne smeta.

Izabrane vesti

Azar se jesenas oprostio od reprezentacije Belgije, a sinoć je dobio ovacije na stadionu Kralj Boduen pre početka meča sa Austrijom. Dok je napravio počasni krug oko stadiona, iskočio je i transparent na tribinama: „Hvala Edene“.

Ovo sve me čini srećnim, mnogo je emotivno. Ovo je dokaz da sam u karijeri uradio neke dobre stvari“, pričao je Azar kasnije belgijskim novinarima.

Sad je slobodan kao ptica na grani, a gde će nastaviti karijeru, ni on ne zna. Pitanje je da li ga posle svega želi neki iole ozbiljan klub.

„Iskreno, ne znam kakva će mi biti budućnost. Posle tri komplikovane godine, samo želim da provedem vreme sa porodicom, da odem na odmor, kao svi drugi ljudi. Mnogo budalaština sam pročitao o sebi prethodnih dana. Ne znam gde ću nastaviti da igram. I dalje želim da budem na terenu, posle tri godine koje sam proveo odmarajući se, još imam energije da igram“, poručio je Azar.

Pa, ako ima zainteresovanih... 


tagovi

Eden AzarReal MadridFudbalska reprezentacija Belgije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara