Komentari na vest

Azarov prvi, a moguće i jedini intervju za Špance: U Kataru hvatam poslednji voz

l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Jedino logicno objasnjenje za igrace koji dodju u real i propadnu je da umisle da su najveci i da je to to...da sve njih ceka...da je to vrh vrhova i da su sve postigli. A onda te onaj odozgo klepi po tintari
k

kaze covek

pre preko 1 godinu

Brazil sigurno, Francuska, Argentina... Španija je isto dobra...A Srbija,nemas ti pojma, mi osvajamo..
j

jozef_k

pre preko 1 godinu

njegov pad u realu je jedna od najvećih misterija modernog fudbala uopšte, jer - nisu samo povrede uticale na to i, što je možda važnije, nema osobe na planeti koja je to mogla da predvidi. bio je bez pogovora najkvalitetniji fudbaler koji je ikada obukao plavi dres uz velikog djanfranka zole, isto važi i za premier ligu. uprošteno govoreći - kada eden primi loptu, nije mu je moguće oduzeti, ostalo bi samo da se nemo posmatra šta će uraditi sa njom. istinski teror za svaku odbranu. u kontinuitetu, bez značajnijih povreda. a onda mrak... ako bog postoji, samo on može da zna razlog.
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Слажем се у потпуности. Већ сам негдје писао, није ником јасно, а ни њему шта се ту збило. По много чему виђен за златну лопту. Био у топ три рођених 90' тих заједно са Де брујнеом и Нејмаром. Пројектовани да наследе Месија и Кристијана..
J

Junker

pre preko 1 godinu

Pa bas je to razlika, samo je projektovan. Postigao je uspehe neosporno, bio fantastican ali “kratkog daha”. Mesi i Ronaldo su mnoge igrace unizli, ucinili ih da izgledaju ne dovoljno dobro koliko su zapravo bili. Ljudima je postalo normalno da budes najbolji na svetu 10-12 godina konstantno. Da postize igrac 40-50 golova u sezoni, a to sem njih dvojice niko nije radio, verovatno ni nece. Kad pogledas kroz istoriju, Maradona, Van Basten, Ronaldo debeli, Ronaldinjo, koliko su imali vrhunskih sezona? Svi zajedno mozda 15-20. Pa Ronaldo je imao da kazemo PSV i Barsu po sezonu, u Interu je bio zdrav za sve ukupno dve-dve i po sezone i samo sezonu i po u Realu, bez lige sampiona, sa samo 2 osvojene lige, pa cemo ga opet svi smatrati za jednog od najboljih ikada.
p

plavac

pre preko 1 godinu

mackoz je najfauliraniji igrac u istoriji premijer lige,a odigrao je 500 i kusur utakmica bez povrede,drugog objasnjenja sem da je on odlucio da uzme placeni odmor u spaniji nema.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Negdje sam citao da je bas lijen i da lose trenira,a nije isti covjek sa 25 i 30,mozda ima malo i do toga
A

Apis1917

pre preko 1 godinu

Jedna rečenica: " Najnebitniji igrač u istoriji Reala."