Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Al Garafa za spas sezone u nebitnom kupu, Nam Din na krilima raspucanog Rafaelsona

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.05.24. | 09:37

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

NAM DIN - BIN DUONG, 13.00

(Fudbal, Vijetnam 1)

Izabrane vesti

Derbi 17. kola prvenstva Vijetnama igraju lider i njegov najbliži pratilac. Nam Din je prvoplasiran sa 35 poena, ali je imao problema u minula dva duela koje je igrao kod kuće. Na njima je uzeo samo bod, ali se oporavio pobedom u prošloj rundi na gostovanju trećeplasiranom Cong Anu sa 3:2. Lider u svojim redovima ima najboljeg strelca lige Brazilca Rafaelsona, koji je postigao 16 golova na isto toliko mečeva. Bin Duong je drugi sa 30 bodova, pet manje od prvoplasiranog. Bin Duong igra promenljivo u poslednjih pet rundi, gde je ostvario dve pobede i dva poraza, uz remi.

AL GARAFA - AL AHLI, 16.15

(Fudbal, Emir kup Katara)

Možda je Emir kup manje značajan od nacionalnog Kupa Katara, ali trofej je trofej i favoriti uglavnom igraju da ga osvoje. Al Garafa danas dočekuje Al Ahli u borbi za plasman u četvrtfinale. Al Garafa je sezonu završila na trećem mestu sa 44 boda, i nije u najboljoj formi posle samo jedne pobede u pet minulih mečeva u svim takmičenjima. Al Ahli je u ligi završio na 10. mestu sa 23 boda. Posle četiri uazstopna poraza tim je slavio u poslednjem meču nad Al Vakrom sa 1:0.

AL ORUBA - AL ARABI, 18.40

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Al Oruba je na dobrom putu da obezbedi promociju u najviši rang Saudijske Arabije. Nalazi se na trećem mestu sa 54 boda, ali ima samo bod više od Al Adale i ne sme da se opusti u finišu sezone. Danas Al Oruba dočekuje Al Arabi, pošto je poražena u prošlom kolu sa 1:0 od Al Džandala. Al Arabi je petoplasiran sa 52 boda, i ukoliko bi slavio danas pretekao bi trećeoplasiranu Al Orubu.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara