Malkom (©Reuters)
Malkom (©Reuters)

AZIJA: Al Hilal i Al Nasr nezaustavljivi, Al Sad blizu titule, Đindao bez gola i boda

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 09:35

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Đindao je jedini tim u dosadašnjem toku kineske Superlige koji nema nijedan bod. Sada će pokušati da poboljša sporan početak kampanje kada se suoči sa Šandungom. Đindao je poražen rezultatom 1:0 u svom poslednjem meču u ligi protiv Đindao Vest Kousta i još je bez datog gola u šampionatu. Šandung je pretrpeo poraz u protekloj rundi od 3:0 protiv Šangaj Šenhue, i sada je osmoplasiran sa četiri boda u tri meča.

AL DUHAIL - AL SAD, 20.30

(Fudbal, Katar 1)

Još četiri kola preostala su do kraja prvenstva Katara, a najbliži lovorikama je Al Sad. Sakupio je 43 boda, i ima tri poena više od najbližeg pratioca Al Garafe. Al Sad je neporažen u sedam minulih mečeva i pokušaće da nastavi sa pozitivnom serijom na gostovanju Al Duhailu, inače braniocu krune. Al Duhail je razočarao i u sredini je tabele sa 22 boda. Ostvario je samo jednu pobedu na 11 prethodnih ligaških duela.

AL HALIDŽ - AL HILAL, 21.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Halidž zauzima deveto mesto na tabeli šampionata Saudijske Arabije. Pored toga, tim je veoma snažno napredovao jer je u poslednja četiri meča zabeležio tri pobede, i u odličnoj je formi. U prethodnom kolu Al Halidž je u gostima savladao Al Raed sa 1:0. Al Hilal je na prvom mestu na tabeli šampionata i nastavlja da niže pobede. Velikan iz Rijada izgleda odlično i obara sve rekorde. U prethodnom kolu fudbaleri pod vođstvom Žorža Žezusa samouvereno je pobedio Al Akdud rezultatom 3:0. Bila je to 31 uzastopna pobeda na svim frontovima, a klub i sada ne može da računa na povređenog najboljeg strelca Aleksandra Mitrovića.

DAMAK - AL NASR, 21.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Damak zauzima osmo mesto na tabeli šampionata Saudijske Arabije sa 35 bodova. Bez pobede je na tri meča zaredom, odnosno slavio je samo jednom u osam proteklih okršaja. U prethodnom kolu Damak je u gostima remizirao sa Al Hazmom 0:0. Al Nasr je na drugom mestu na tabeli šampionata Saudijske Arabije. Tim je dobio tri meča zaredom i u odličnom je raspoloženju. U prošlom kolu izabranici Luisa Kastra su u gostima deklasirali Abhu rezultatom 8:0.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara