Ovog puta bez sudara Stojkovića i Ronalda (©AFP)
Ovog puta bez sudara Stojkovića i Ronalda (©AFP)

AZIJA: Al Nasr bez Ronalda na Rašovića i Stojkovića, Vukomanović napada titulu u Indiji

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 08:49

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

Posle šest kola šampionata Kine Žeđang ima sedam bodova. Dobro je krenuo, ali je u seriji od tri poraza. Tjenđin je peti, sa samo jednim porazom, ima pet bodova manje od lidera Šangaj Šenhue. Na pet međusobnih utakmica ovih timova dolazila je kombinacija GG3+.

ODIŠA – KERALA BLASTERS, 16.00

(Fudbal, Indija 1, plej-of)

Danas počinje plej-of u Superligi Indije. Keralu Blasters vodi s klupe srpski stručnjak Ivan Vukomanović. Tim nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, kasnije trenera Slovana iz Bratislave i Standarda iz Liježa je bio peti u ligaškom delu sezone, pa Odiša ima prednost domaćeg terena. Domaćin je završio sezonu sa dva poraza, dok je Kerala pobedila u gostima Hiderbad sa 3:1. Oba međusobna duela u ovom šampionatu dobili su domaćini, i to sa po 2:1.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

ESTEGLAL – ŠAMS AZAR, 16.30

(Fudbal, Iran 1)

Persepolis je bar na dan lider u Iranu, a priliku da se vrati na prvo mesto ima šampion Esteglal koji danas na svom Azadi stadionu čeka Šams koji je na sedmoj poziciji, sa dve uzastopna trijumfa. Iako preti rat ovoj zemlji i napadi Izraela, šampionat je i dalje u toku, a ostalo je još sedam kola do kraja. Esteglal je bez poraza na svom terenu, sakupio je devet pobeda i dva remija, a primio je samo pet golova pred svojim navijačima.

AL NASR – AL FEJHA, 17.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Sedam kola pre kraja šampionata Saudijske Arabije sve je jasno kada je borba za titulu u pitanju. Kruna će da se vrati u Rijad u vitrine moćnog Al Hilala koji je samo dva puta odigrao nerešeno ove sezone, bez poraza. Ronaldov Al Nasr opet će morati da se zadovolji sa drugom pozicijom kao pre godinu dana kada je gledao u leđa Al Itihadu iz Džede. Čak 12 bodova manje ima vicešampion u odnosu na gradskog rivala. AL Fejha je na sredini tabele. Za ovaj tim brani veteran Vladimir Stojković, dok je na klupi Vuk Rašović. Ronalda neće biti na ovom meču zbog crvenog kartona u prošlom kolu.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara