Goran Čaušić (©MN Press)
Goran Čaušić (©MN Press)

AZIJA: Čaušić hita ka tituli na Tajlandu, Peking Guan juri Ligu šampiona, zicer za Mumbaj Siti

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.11.22. | 08:59

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Tajland 1)

Ni ove sezone na Tajlandu Buriram nema dostojnog rivala. Posle 14 kola, tim za koji igra nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić je pobegao Račaburiju sedam bodova pred derbi 15. kola. Branilac krune nije poražen ove sezone, ima samo tri remija, uz 11 trijumfa. Gosti su samo jednom izgubili, imaju dve pobede u nizu. Ove godine su ovi klubovi odigrali dva puta, po jednom u prvenstvu i kupu, a slavio je Buriram oba puta sa po 2:0.

ŠANGAJ ŠENHUA – PEKING GUAN, 12.30

(Fudbal, Kina 1)

Peking Guan se bori za treće mesto u šampionatu Kine koje donosi plasman u azijsku Ligu šampiona. Trenutno je na petom mestu sa tri boda manje od Šangaj Porta. Šenhua je u očajnoj formi, bez trijumfa već pet kola, sa tri uzastopna poraza. U prvom delu sezone tim iz Šangaja je dobio narednog rivala sa 2:1.

TRIPOLI – AL AKHA AL AHLI, 13.15

(Fudbal, Liban 1)

Posle osam kola šamionata Libana, Tripoli nema nijednu pobedu, samo tri boda na kontu. Al Akha je takođe na začelju sa tri boda, ali jednom pobedom, za razliku od domaćina koji nije osetio slast trijumfa u novom šampionatu. Al Akha ima najgoru odbranu sa 20 primljenih pogodaka.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

NORTIST JUNAJTED – MUMBAJ SITI, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

Mumbaj Siti je najbliži pratilac lidera Hiderabada. Jedini je tim bez poraza, sa četiri pobede i tri remija. Domaćin je ubedljivo najgori tm u ligi, bez trijumfa u prvih šest kola, sa samo dva postignuta pogotka. Mumbaj u gostima ima dva trijumfa i remi, uz 11 postignutih pogodaka.

AL RIFA – SITRA, 16.00

(Fudbal, Bahrein 1)

Al Rifa je sakupila šest bodova u prva tri kola šampionata Bahreina. Sitra ima četiri boda. Domaćin je u seriju od tri pobede, dve u kupu i jedne u prvenstvu. Al Rifa je dobila tri od četiri međusobne utakmice protiv Sitre, uz jedan nerešen ishod.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara