Ivan Vukomanović (©AFP)
Ivan Vukomanović (©AFP)

AZIJA: Derbi dva poslednja šampiona u Emiratima, Vukomanović sprema Keralu za plej-of u Indiji

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.23. | 08:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Domaćin je bez pobede na poslednjih pet utakmica, dok je i Madruro, koji je na četvrtom mestu, u očajnoj fomi, sakupio je samo bod u prethodnih pet mečeva u elitnoj ligi Indonezije. Na poslednje tri utakmice ovih timova dolazili su tipovi GG i 2-3. Maduro je slavio sa 2:1 u poslednjem odmeravanju snaga ovih timova.

PRAČUAP – ČONBURI, 12.00

(Fudbal, Tajland 1)

Domaćin je u donjem delu tabele u šampionatu Tajlanda, dojk je Čonburi u vrhu, na trećoj poziciji sa 12 bodova manje od lidera, neprikosnovenog Burirama. Gostu i su ostvarili tri pobede u poslednja četiri duela, dok je domaćin sakupio samo bod u prethodna dva kola. U prvom delu šampionata Čonburi je na svom terenu dobio današnjeg rivala sa 1:0.

GOA – MUMBAJ SITI, 13.00

(Fudbal, Indija 1)

Mumbaj je imao strašnu seriju od 11 pobeda u prvenstvu Indije, ali ga je zaustavio Hiderabad, najbliži pratilac, prošle nedelje. I dalje je lider sa sedam bodova više, a neporažen je posle 17 kola uz skoro tri data gola po meču u proseku. Goa je peta sa osam bodova u prethodna četiri kola.

-------------

Mozzart Bet Superliga se konačno vratila, a zajedno sa njom i Prognozzer! Takmičenje u pogađanju tačnih rezultata ponovo je na snazi posle tromesečne pauze u nešto drugačijem ruhu. Opširnije OVDE.

-------------

BENGALARU – KERALA BLASTERS, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

Srpski stručnjak Ivan Vukomanović prošle godine sa Keralom bio vicešampion Indije, poklekao je u finalu plej-ofa. Ove sezone treće mesto, solidna startna pozicija pred plej-of. Bengalaru je sedmi, ali je vezao čak pet pobeda i trenutno je u najboljoj formi u prvenstvu najmnogoljudnije zemlje na svetu. Kerala je slavila sa 2:1 u poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima.

AL AIN – AL DŽAZIRA, 17.15

(Fudbal, UAE 1)

U Emiratima se igra duel poslednja dva šampiona, Al Aina i Al Džazire. Za goste iz Abu Dabija, koji je bio šampion 2021. godine, ne igra zbog povrede već dugo nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Kosanović. Na klupi Al Aina sedi Sergerj Rebrov, dok je prva zvezda njegov zemljak Andrej Jarmoljenko. Tim iz Dubaija je vezao tri pobede, pa sada zaostaje samo šest bodova za liderom Al Šarjahom. Al Džazira ima bod manje, a sakupila je četiri boda u prethodna dva meča.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara