Bafetimbi Gomis (©AFP)
Bafetimbi Gomis (©AFP)

AZIJA: Derbi u Saudijskoj Arabiji, igra se i u Kataru, Indoneziji, Uzbekistanu, Palestini...

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.11.21. | 09:43

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Palestina 1)

Merkaz je u donjem delu tabele šampionata Palestine. Ima čak četiri poraza u nizu. Šabab Alsamu je na petom mestu sa devet bodova. Nema još remi posle pet kola prvenstva. Na dve utakmice na svom terenu, Merkaz nije osvojio ni bod, a nijednom nije zatresao mrežu rivala.

BUNJODKOR – KIZILGUM, 14.15

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Ništa novo u šampionatu Uzbekistana. Bunjodkor je najbolji, a naš Dragan Ćeran trese mreže kao od šale. Tim iz Taškenta se opustio u finišu šampionata, ima čak tri poraza u prethodnih pet mečeva. Kizilgum je na devetom mestu, ne mora da brine oko opstanka, pa je i ovaj tim u padu forme, vezao je dva poraza. Gosti imaju najviše remija u sezoni, čak 10. Bunjodkor je poražen od današnjeg rivala krajem oktobra (1:2), pa će šampion imati motiv da se revanšira za taj neuspeh.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

PERSELA – PERSIB, 14.30

(Fudbal, Indonezija 1)

Persela je na desetom mestu u šampionatu Indonezije, dok je Persib na drugom mestu i bori se za titulu. Zaostaje tri boda za liderom Bajankarom. Persib je primio najmanji broj golova u ligi, samo šest. Posle 10 mečeva nema poraz. Ima četiri trijumfa u nizu. I domaćin je bez poraza na četiri uzastopne utakmice.

AL KOR – AL ARABI DOHA, 15.15

(Fudbal, Katar 1)

Al Kor je fenjeraš u šampionatu Katara. Nema pobedu posle osam kola lige ove bogate azijske države. Al Arabi je u vrhu, na trećem mestu, sa devet bodova manje u odnosu na šampiona i dominantnog tima prethodnih godina, Al Sada, koga i dalje s klupe vodi Ćavi Ernandez, legenda Barselone. Al Arabi nema poraz na gostovanjima, ima tri pobede i remi.

AL HILAL – DAMAK, 15.50

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Derbi šampionata Saudijske Arabije – šampion Al Hilal dočekuje lidera Damak. Razlika je pet bodova, ali bogati tim iz Rijada ima dve utakmice manje. Prva zvezda Al Hillala je francuski napadač Bafetimbi Gomis, bivši igrač Liona, Marselja, Svonsija i Galatasaraja. Šampion je jedini tim bez poraza u jakom prvenstvu ove azijske države. Damak je dobio tim iz Riajda sa 1:0 sredinom februara ove godine, a pre toga Al Hilal nije poražen protiv današnjeg rivala na tri utakmice.

AL VAKRA – UM SALAL, 17.30

(Fudbal, Katar 1)

Al Vakra je na četvrtom mestu u prvenstvu Katara. Zaostaje 10 bodova za Al Sadom. Um Salal je u donjem delu tabele, bez pobede u osam kola, od toga šest remija. Ove godine u međusobnim susretima ovih timova dolazilo je mnogo golova. Al Vakra je dobila sa 5:0, dok je Um Salal slavio sa 4:1.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara