Fudbaleri Peking Guana (©AFP)
Fudbaleri Peking Guana (©AFP)

AZIJA: Gangvon u seriji pobeda u Koreji, Guan gubi trku za timovima iz Šangaja u Kini

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.06.24. | 08:46

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Urava je osma u Japanu, samo dva boda u poslednja tri kola. Serezo ima isti broj bodova kao i gosti, ,ali je forma bolja, tri meča bez poraza, od toga dva remija. Ekipa iz Osake ima čak četiri remija na osam mečeva. Prošle sezone u međusobnim mečevima oba trijumfa domaćina. Serezo je u Osaki slavio sa 2:0, a Urava pred svojima navijačima sa 2:1.

KJOTO – SAPORO, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Kjoto je na dnu u Japanu, samo dve pobede na 17 utakmica, pa deli poslednje mesto sa Saporom, upravo rivalom u današjem meču 18. kola Džej lige. Gosti su u seriji od tri poraza. Primili su najviše golova u ligi, čak 36. Kjoto je ubedljivo najmanje dao pogodaka, samo 13, što je manje od jednog po meču. Prošle sezone su domaćini slavili u međusobnim utakmicama, Kjoto sa 3:0, a Saporo sa 2:1.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

GANGVON – SUVON SITI, 13.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Posle 16 kola šampionata Južne Koreje Gangvon je četvrti, ali samo tri boda manje od lidera i šampiona Ulsana. Domaćin je u odličnoj formi, vezeo je četiri trijumfa. Suvon Siti je je peti, takođe u odličnoj formi, četiri trijumfa u poslednjih pet kola, pa je ovaj duel derbi 17. kola. Gangvon je smao jednom izgubio na osam mečeva na gostovanjima. Na dva prethodna duela ovih timova Gangvon je slavio, sa 2:1 i 2:0.

HENAN – PEKING GUAN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Peking Guan je na petom mestu u šampionatu Kine sa osam bodova manje od lidera Šangaj Porta. Henan je u donjem delu tabele, na pretposlednjem mestu. Samo je Nantong slabije plasiran. Domaćina čeka grčevita borba za opstanak. Guan je u padu, samo jedna pobeda u prethodna tri susreta, pa zaostaje za liderima, timovima iz Šangaja, Portom i Šenhuom.

NEFČI – SURKAN TERMEZ, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Domaćin je na četvrtom mestu u šampionatu Uzbekistana sa dva boda manje od lidera Nasafa iz Karšija. Nefči je u naletu, vezao je dve pobede posle nešto slabijeg početka prvenstva i mogao bi da se umeša u borbu za tiulu pored ove sezone neubedljivog šampiona Pahtakora. Surkan je deveti, sa samo jednom pobedom u prethodna četiri kola.

-----------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara