Mohamad Mohebi (levo), fudbaler Sepahana (©AFP)
Mohamad Mohebi (levo), fudbaler Sepahana (©AFP)

AZIJA: Iranci u epicentru, igra se i u Vijetnamu, Hongkongu, Palestini, košarkaši aktivni u Kini

Vreme čitanja: 3min | pon. 12.04.21. | 07:54

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na ovom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Vijetnam 1)

Gia Laj je lider šampionata Vijetnama sa 19 bodova, koliko ima i drugoplasirani Kong, ali i utakmicu više. Domaćin je u seriji od četiri pobede, a u prethodnih osam kola je primio samo tri gola. Nam Dinh je sedmi, sa po četiri pobede i poraza, bez remija u dosadašnjem toku šampionata. U poslednjem meču ova dva tima pre nešto manje od godinu dana Gia Laj je slavio sa 1:0 na svom terenu.

SONG LAM - BIN DUONG, 12.00

(Fudbal, Vijetnam 1)

Song Lam je pretposlednji tim prvenstva ove azijske zemlje sa samo sedam bodova iz osam utakmica. U seriji je od tri poraza. Bin Duong je na šestom mestu, poslednje koje vodi u plej-of. Gosti su samo jednom pobedili u prethodna tri kola. Poslednja četiri meča Song Lam je dobio današnjeg rivala, a na tri od ta četiri meča dolazila je kombinacija GG3+.

HAI PONG – DA NANG, 13.00

(Fudbal, Vijetnam 1)

Hai Pong je u očajnoj formi, poražen je već četiri kola u nizu i trenutno je na 11. mestu od 14 timova koliko broji najbolja liga Vijetnama. Da Nang je u vrhu, na četvrtoj poziciji sa pet pobeda i tri poraza, bez remija u novoj sezoni. Tradicija u mečevima ova dva kluba poslednjih godina je da dolazi mali broj pogodaka. Na pet poslednjih utakmica je bilo dva ili manje golova.

ISTERN AA – HONG KONG RENDŽERS, 14.00

(Fudbal, Premijer liga Hongkonga)

Domaćin je drugoplasirani tim u Premijer ligi Hongkonga. Istern je u seriji od četiri meča bez poraza, a ima dva uzastopna trijumfa. Hongkong Rendžers ima samo dva boda u prethodna četiri kola. Istern je slavio poslednja četiri meča protiv današnjeg rivala. Pre nešto više od godinu dana pobedio je čak sa 8:2 u gostima.

JABAL AL MOKABER – Al BIREH, 14.00

(Fudbal, Palestina 1)

Domaćin je na četvrtom mestu šampionata Palestine sa 17 bodova manje od lidera Al Kalela. Albirah je u sredini tabele, na sedmom mestu od 12 klubova. Gosti imaju dve uzastopne pobede u prvenstvu. Na pet poslednjih utakmica ova dva tima golovi su padali na obe strane (GG).

PAJKAN – GOL GOHAR, 15.00

(Fudbal, Iran 1)

Oba tima su u sredini tabele šampionata Irana. Pajkan je u solidnoj formi, ima dve pobede u prethodna četiri kola. Gol Gohar ima bod više od današnjeg rivala i ima četiri boda u poslednje dve utakmice. U pet duela ova dva tima u poslednjih šest godina Pajkan ima tri pobede, a dva meča su završena nerešenim rezultatom. Samo je jednom u tim mečevima došlo tri ili više pogodaka.

SEPAHAN – NAFT MASJED, 16.20

(Fudbal, Iran 1)

Sepahan se sa Persepolisom bori za titulu u šampionatu Irana. Ima bod manje od lidera, a nalazi se u odličnoj formi. Zaređao je sa sedam pobeda, od toga šest u prvenstvu. Naft je bez trijumfa već devet mečeva, odnosno od 12. januara. Sepahan teško izlazi na kraj sa današnjim rivalom. Nije ga pobedio već tri meča, a postigao je samo jedan gol. U poslednjem odmeravanja snaga ova dva tima slavio je Naft sa 3:1.

ĐЕNGSU DRAGONS – ĐILIN, 13.35

(Košarka, Kina 1)

Đеngsu je najgori tim u Kini. Sakupio je samo osam pobeda u 53 kola. Đilin je trenutno na 11. mestu sa pozitivnim skorom od 27 pobeda i 26 poraza. Gosti su na mestu koje vodi u plej-of u najjačoj košarkaškoj ligi u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Poslednja tri meča ove dve ekipe pripale su Đilinu. Početkom meseca je bilo 111:94 za tim koji može da se nada mestu u osmini finala plej-ofa. Prvih 12 timova nastavljaju trku za titulom u Kini.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara