Fudbaleri Al Džazire (©AFP)
Fudbaleri Al Džazire (©AFP)

AZIJA: Kosanović kreće u odbranu krune u Emiratima, igra se u Koreji, Kini, Maleziji...

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 08:55

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Bangladeš 1)

Oba tima su iz gornjeg dela tabele šampionata Bangladeša. Abahani je na trećem mestu sa čak 15 bodova manje od lidera Bašundare. Mohamaden ima četiri boda manje od današnjeg rivala. U prvom delu sezone bilo je 1:1 u meču ovih ekipa. Na pet od šest međusobnih utakmica bilo je tri ili više golova.

DAEGU – GVANGDŽU SANGMU, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Daegu je u očajnoj formi u šampionatu Južne Koreje. Ima tri uzastopna poraza. Gvandžu je na poslednjem mestu, ali je prošle nedelje dobio Inčon i najavio izlazak iz krize. Zanimljivo je da su na pet poslednjih mečeva ovih timova slavile gostujuće kipe. Daegu je dobio sa 1:0 današnjeg rivala u prvom delu šampionata ove azijske zemlje.

KUNŠAN – ŠENJANG, 13.35

(Fudbal, Kup Kine)

Kunšan je u gornjem delu tabele kineske druge lige sa tri pobede u poslednja četiri kola i ima ulogu favorita u meč 1/32 Kupa Kine. Šenjang je bez poraza na poslednje dve utakmice, ali je na tek 13. mestu u drugom rangu fudbala u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Ove sezone su ova dva tima već odigrali utakmice u prvenstvu. Pre osam dana Šenjang je pobedio sa 2:1, a u prvom delu prvenstva je Kunšan bio uspešniji, dobio je sa 1:0.

PAHANG – KUALA LUMPUR, 15.00

(Fudbal, Malezija 1)

Kuala Lumpur je kralj remija u šampionatu Malezije. Ima čak devet na 18 mečeva u elitnom prvenstvu ove azijske zemlje. Gosti su osam mečeva bez poraza, a imaju sedam bodova više od današnjeg rivala koji je na devetom mestu. Kuala Lumpur je pobedio Pahang u prvom delu prvenstva sa 2:1 na svom terenu.

ŠABAB – ŠABABA AL ORDON, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

Duel imenjaka. Domaći Šabab je u odličnoj formi, ima tri vezane pobede. Gosti iz Al Ordona imaju pet bodova manje od današnjeg rivala, ali su u lošoj formi, bez trijumfa pet trijumfa. Imaju dva vezane neuspeha. U prvom delu sezone Šabab Al Ordon je dobio imenjaka sa 2:1. Na tri od pet međusobnih utakmica bilo je 2-3 pogotka.

AL DŽAZIRA – AL DAFRA, 17.15

(Fudbal, UAE 1)

Al Džazira je prošle sezone osvojila titulu u šampionatu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Za ovaj bogati tim iz Abu Dabija već nekoliko godina igra nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Kosanović. Na kormilu kluba je Holanđanin Marsel Kejzer. Pojačanje ovog leta je Brazilac Žoa Viktor koji je stigao iz Volfsburga. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova slavila je Al Džazira sa 5:1 u gostima.

AL ŠARJAH – AL ITIHAD, 19.30

(Fudbal, UAE 1)

Al Šarjah je ove sezone potrošio 6.300.000 evra na zvučna pojačanja. Bernard je stigao iz Evertona, Kajo Lukas iz Benfike, dok je Ben Malango plaćen marokanskoj Radža Kazablanki čak 3.300.000 evra. Cilj je borba za titulu. Itihad s klupe predvodi urugvajski trener Horhe da Silva. Na tri poslednje utakmice ovih timova bilo je 0-2 gola.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara