Fudbaleri Kavasakija (©Reuters)
Fudbaleri Kavasakija (©Reuters)

AZIJA: Liga šampiona u prvom planu, Kavasaki i Ulsan žele da zadrže maksimalan učinak

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.07.21. | 08:43

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Filipinska Kaja nema šanse za narednu rundu Lige šampiona Azije. Nema nijedan bod posle četiri kola. Tajlandski Patum je na drugom mestu sa devet bodova, tri manje od lidera i branioca titule Ulsana. Meč se igra u Bangkoku, pa je i zbog toga Patum veliki favorit. U prvom meču ovih rivala Patum junajted je slavio sa 4:1.

BUSAN PARK - ASAN UGUN, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Asan je poslednjeplasirani tim u drugoj ligi Južne Koreje. U seriji je od četiri poraza. Busan je na petom mestu i ovaj meč mu je veoma važan u borbi za plej-of. Četiri najbolje tima nastavljaju bitku za ulazak u elitni rang. U poslednja dva kola Busan ima četiri boda. U prvom delu šampionata, Asan je razbio Busan na svom terenu sa 4:0. Na poslednjih šest utakmica ovih ekipa na pet je dolazlo tri ili više golova.

PEKING GUAN - JUNAJTED SITI, 16.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Kineski klubovi ove sezone igraju Ligu šampiona s mladim sastavima, pa ne čude ubedljivi porazi. Peking Guan je na četiri utakmice primio čak 16 golova, a postigao je samo jedan. Deul sa fllipinskim Junajted Sitijem biće samo stvar prestiža i bobe za treće mesto jer su japanski i korejski Kavasaki i Daegu nedostižni. U prvom duelu ovih klubova pre dve nedelje nije bilo pobednika - 1:1.

ULSAN - VITEL, 16.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Korejski Ulsan je branilac krune u azijskoj Ligi šampiona. U novom izdanju elitnog takmičenja na najvećem kontinentu ima sve četiri pobede, uz samo jedan primljen pogodak. Vijetnamski tim je pobedio samo jedan meč, i to poslednjeplasirani Kaju. Ulsan se namučio u prvom odmeravanju snaga ovih timova. Dobio je samo sa 1:0 golom Hintersera u poslednjim trenucima susreta.

DAEGU - KAVASAKI, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Kavasaki gazi u Ligi šampiona. Japanski prvak je dominantan u Džej ligi, a jedan je od favorita za titulu u Aziji. Posle četiri kola Grupe I ima maksimalan broj bodova, uz gol-razliku 20:2. Biće ovo derbi grupe koji će odlučitii o prvom mestu. Kavasaki bi s bodom izborio pol-poziciju pred osminu finala.


tagovi

AzijaAzijska liga šampionaKavasaki FrontaleUlsan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara