Stefan Mihajlović (MN Press)
Stefan Mihajlović (MN Press)

AZIJA: Mihajlović doneo tri boda Guejdžouu, iznenađenje u Uzbekistanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.09.21. | 21:21

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

AZIJA EVRO JUNAJTED – SOLTILO ANGKOR - 1:0 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Kambodža 1)

Bio je ovo okršaj dve ubedljivo najslabije odbrane kambodžanske elite, a zanimljivo viđen je samo jedan pogodak. Junak domaćeg tima je Kanta koji je zatresao mrežu rivala u 75. minutu.

GUEJDŽOU – SINĐAN 1:0 (1:0)

(Fudbal, Kina 2)

Da Guejdžou opravda epitet apsolutnog favorita postarao se Stefan Mihajlović u 29. minutu susreta. Nekadašnji fudbaler mnogih superligaških klubova među kojima su Crvena zvezda i Vojvodina postigao je gol za osmi poraz Sinđana u poslednjih devet utakmica.

SIČUAN – ČENGDU - 1:1 (0:0)

(Fudbal, Kina 2)

Čengdu je produžio seriju nepobedivosti na 15 utakmica, mada drugoplasirani tim na tabeli može da žali za ispuštenim bodovima. Do prednosti je stigao u 54. minutu preko Felipea Silve, ali mu je Žang Žijaki pet minuta pre isteka 90 minuta iz ruku oteo već viđenu pobedu.

ĐIBO – NANTONG - 0:5 (0:3)

(Fudbal, Kina 2)

Nantong nije želeo da ponovi kikseve iz prethodne dve runde kada je kapitulirao minimalnim rezultatom. Koliko je gostujući sastav naoštren ušao u meč govori činjenica da je u razmaku od 12. do 18. minuta spakovao rivalu tri lopte u mređu. Tada je pobednik već bio poznat, a Nantong je zaključio priču sa još dva pogotka u drugom delu.

MAŠAL MUBORAK – ANDIŽAN - 0:1 (0:1)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Bio je ovo duel timova iz donjeg dela tabele, a bolje je prošao fenjeraš Andižan. Lopta je češće bila u posedu domaćina koji se profilisao i kao rival koji je više pretio. Međutim, nijedan od devet udaraca nije pretvoren u gol, a zahvaljujući pogotku Ismonalijeva nakon pola sata igre, Andižan je upisao tri boda.


tagovi

AzijaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara