Foto: Starsport
Foto: Starsport

AZIJA: Mihajlovićev gol samo ublažio poraz

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.08.21. | 17:43

Pogledajte kako su završene najinteresantnije utakmice odigrane na azijskom kontinentu

ABAHANI ČITAGONG – RAHMATGANDŽ 0:2 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Bangladeš 1)

Rahmatgandž je uspeo da odličnom igrom u završnici utakmice stigne do pobede i prekine seriju od četiri trijumfa domaćina. slavlje gostiju najavio je Čidi u 81. minutu, a tri boda overio je Kiron u sudijskoj nadoknadi. Porazom Abahanija nastavljena je serija pobeda gostiju u međusobnim susretima imajući u vidu da je tim koji igra na strani četvrti put uzastopno izlazio kao bolji.

ABAHANI LIMITED - ŠEIK RASEL 5:1 (1:0)

(Fudbal, Bangladeš 1)

Rafalom u završnici susreta domaćin je upisao veoma ubedljivu pobedu. Iako je Nvadialu načeo goste u 32. minutu, nadu Rasela vratio je Asrorov u 64. minutu. Ipak, snovi gostiju trajali su samo šest minuta, a onda je usledio blickrig rivala i četiri pogotka Abahani Limiteda za sigurnu pobedu i nova tri boda.

SINĐAN – ŠENJANG 0:0

(Fudbal, Kina 2)

Sinđin se nalazi u velikoj krizi i od kraja aprila nije osetio slast pobede te je kao potpuni autsajder dočekao Šenjang. Prethodni rezultati oslikali su se i na odnos snaga na terenu, ali je domaćin, uspeo da odoli pred napadima rivala i sačuva mirnu mrežu te je posle pet vezanih poraza konačno stigao do boda.

GUIDŽOU – NANKING SITI 1:2 (0:2)

(Fudbal, Kina 2)

Nanking Siti je sa dva gola u prvom delu susreta trasiro put ka pobedi, ali je neizvesnost u 47. minutu vratio Stefan Mihajlović. Srpski internacionalac je golom probudio domaćina, ali se pogodak ispostavio kao dovoljan samo da ublaži poraz jer igrači Guidžoua nisu uspeli da do kraja susreta makar još jednom savladaju gostujućeg golmana.

KEDAH – PENANG 4:1 (3:1)

(Fudbal, Malezija 1)

Sjajnom igrom u prvom poluvremenu Kedah je derbi 14. kola Malezije pretvorio u šuterski trening. Dva pogotka Kiprea, uz gol Bakhtiara rano su otklonila bilo kakvu neizvesnost, te je Rovli samo sprečio debakl pogotkom u 44. minutu. U drugom poluvremenu domaćin je stavio tačku na susret pogotkom Šermana.




tagovi

AzijaKina 2Bangladeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara