AZIJA: Nemanja Kojić "namestio" preokret PSS-a

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.10.21. | 19:57

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

PSS SLEMAN – BARITO PUTERA rezultat 3:2 (2:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

PSS je u uzbudljivoj utakmici sedmog kola protiv Barta upisao drugu pobedu u sezoni i pobegao u gornji deo tabele. Gosti su poveli u 18. minutu, ali je u narednom napadu Džaja izjednačio, a pet minuta kasnije postigao i pogodak za preokret, oba na asistenciju bivšeg napadača Partizana Nemanje Kojića. Barito je sredinom drugog dela stigao do izjednačenja, ali je PSS šest minuta pre kraja meča po drugi put poveo i osvojio sva tri boda.

AGMK – MAŠAL MUBORAK rezultat 3:2 (2:1)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

AGMK nastavlja da vrši pritisak na Nasaf u borbi za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Klub iz Almalika savladao je Mašal 3:2 i preuzeo drugu poziciju makar dok Nasaf ne odigra zaostali meč. Krenulo je odlično po goste, poveo je Mašal u osmom minutu, ali je samo desetak minuta kasnije AGMK preokrenuo rezultat, a na startu drugog dela zapečatio poraz gostiju, koji su do kraja uspeli samo da ga ublaže.

NASAF KARŠI – METALURG rezultat 1:0 (1:0)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Nasaf u stopu prati AGMK. Tim iz Karšija je protiv Metalurga vezao petu pobedu i u slučaju da dobije zaostalu utakmicu preuzeće drugu poziciju, koja na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Nasaf je do minimalnog trijumfa stigao pogotkom u 12. minutu, mada je mogao da slavi znatno ubedljivije.

AL AIN – EMIREJTS rezultat 2:0

(Fudbal, Liga kup UAE)

Po drugi put u sezoni Al Ain je dobio Emirejts identičnim rezultatom (2:0). Ovoga puta u prvom kolu Kupa UAE, pa je pred revanš obezbedio solidnu zalihu. Domaćin je do trijumfa stigao u finišu meča, golovima u 73. i 82. minutu.

AL FAJSALI – AL DŽALIL rezultat 3:0 (1:0)

(Fudbal, Jordan 1)

Nada se Al Fajsali potajno da bi u finišu sezone mogao do druge pozicije i plasmana u AFC Kup. Pobedom nad Al Džalilom dodatno joj se približio. Domaćin je načeo rivala pred odlazak na odmor, na startu nastavka duplirao prednost, a u finišu meča potvrdio trijumf.

AL KALIL – ISLAMI KALKELEA rezultat 2:0 (1:0)

(Fudbal, Palestina 1)

Al Kalil nastavlja dominaciju na startu palestinskog šampionata. Posle pet kola nalazi se na vrhu tabele kao jedini tim sa stoprocentnin učinkom. Poslednju pobedu u nizu Al Kalil je upisao protiv Islamija na svom terenu. Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan za trijumf nad gostima ni na četvrtoj međusobnoj utakmici nisu uspeli da stignu ni do boda.


tagovi

AzijaNemanja Kojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara