Aleksandar Paločević (©Starsport)
Aleksandar Paločević (©Starsport)

AZIJA: Paločević u nemogućoj misiji, Inijesta i Vermalen traže izlaz iz krize

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.06.21. | 08:59

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Seul, za koji igra srpski fudbaler Aleksandar Paločević, još uvek traži izlazak iz krize. Nije pobedio na poslednjih 10 mečeva, u tom periodu je osvojio samo tri boda, a u prošlom kolu ga je Suvon na njegovom terenu savladao sa rutinskih 3:0. Bivši vezista Vojvodine se ipak i dalje nada da će igrati u plej-ofu, njegov tim ima čak tri ili četiri odigrane utakmice od većine rivala. Međutim, sada mu je rival Daegu, za koji igra brazilski trio Selsinja, Edgar i Seržinjo. Daegu je od poslednjih 10 kola pobedio na devet, a jednom je remirao, protiv Suvona (1:1). Seul nije dao toj ekipi gol na poslednja četiri susreta, ali je dva puta izborio 0:0.

GRULA MORIOKA - FUDŽIEDA, 10.00

(Fudbal, Japan 3)

Činilo se da će Grula Morioka da bude ozbiljan kandidat za plasman u viši rang, ali u poslednje vreme je forma potpuno pala. Na prethodna tri meča osvojila je samo jedan poen, remijem protiv ne preterano jake Kamatamare (1:1). Sada je Grula pala na šesto mesto, s tim što bi eventualnom pobedom danas prišla drugoplasiranom Gifu opet na dva poena zaostatka. Fudžeida ima samo jednu pobedu u poslednjijh pet kola, a u tom periodu je tri puta odigrala 1:1. Od prethodnih šest susreta sa Grulom, Fudžeida je trijumfovala na pet, dok je poslednji u septembru prošle godine okončan rezultatom 0:0.

VISEL KOBE - URAVA, 11.00

(Fudbal, Japan 1)

U lošoj je formi ekipa Visela Kobea, za koju igraju Andreas Inijesta i Tomas Vermalen. Osvojila je samo pet bodova u poslednjih pet kola, odnosno trijumfovala je samo u duelu sa Kašivom, koja je u zoni ispadanja. Urava igra znatno bolje, bez poraza je na poslednjih sedam duela, a pobedila je četiri puta. Od toga, na samo dva meča je primila gol. Međutim, statistika joj je znatno lošija ako gledamo samo mečeve u gostima. Urava je ove godine trijumfovala kao gost na samo tri od 10 mečeva. Urava je na četiri od poslednjih pet mečeva u Kobeu uspela da trijumfuje, uključujući i na prethodnom meču, u novembru prošle godine. Bilo je 1:0.

GIMČEON SANGMU - ANSAN, 11.30

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Hoće li Gimčeon da prekine sa serijom nerešenih rezultata? U poslednja četiri meča tog južnokorejskog tima nismo videli pobednika, po dva puta su rezultati bili 0:0 i 1:1. Doduše i Ansan je krenuo tim putem, remizirao je na poslednja dva meča, sa Seulom i Gjeongnamom, oba puta po 1:1. Da stvar bude još zanimljivija, u prvom susretu Gimčeona i Ansana ove sezone, u februaru ove godine, takođe je rezultat bio 1:1. Ko veruje u nastavak serije, mogao bi da se odvaži čak i da igra tačan rezultat. Inače, Ansan je šesti na tabeli, a Gimčeon sedmi. Razlika među njima je u samo jednom poenu, s tim što je Gimčeon odigrao i meč više.


tagovi

Aleksandar PaločevićAndres InijestaTomas Vermalen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara