Džong Jihao (©AFP)
Džong Jihao (©AFP)

AZIJA: Teška vremena za Guangdžou, aktivni i Tajlanđani i Saudijci

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.10.21. | 08:42

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Kine)

Posle više od dva meseca vicešampion Kine Guangžou odigraće danas meč šesnaestine finala kupa. Najtrofejniji klub u zemlji u ovom milenijumu ima velikih finansijskih problema i pitanje je šta će biti s klubom. Italijanski stručnjak Fabio Kanavaro je prošlog meseca napustio kormilo tima, a otišli su i strani fudbaleri.

PATUM JUNAJTED – MUANGTONG, 13.00

(Fudbal, Tajland 1)

Patum je u donjem delu tabele elitne lige Tajlanda sa šest bodova iz sedam kola. Tri poslednje utakmice nije pobedio. Muangtong je na šestom mestu, sa dve pobede, tri remija i porazom. Gosti zaostaju da liderom Buriramom sedam bodova. Prošle sezone su domaći timovi slavili u međusobnim susretima. Muangtong sa 1:0, a Patum sa 2:1. Na tri od četiri poslednje utakmice dolazila je kombinacija GG3+.

RAJONG – TRAT, 13.00

(Fudbal, Tajalnd 2)

Trat je lider šampionata druge lige Tajlanda sa 19 bodova iz sedam utakmica. Samo nije uspeo da pobedi Rajpraču u gostima (1:1). Rajong je u sredini tabele, bez remija, sa po tri pobede i poraza, uz pozitivnu gol-razliku – 9:8. Prošle sezone Rajong je imao više uspeha od današnjeg rivala. Kod kuće ga je dobio sa 2:1 , dok je u gostima bilo bez pogodaka.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

UDON TANI – RAJPRAČA, 14.00

(Fudbal, Tajland 2)

Posle sedam kola druge lige Tajlanda, Udon Tani je na četvrtoj poziciji sa sedam bodova manje od Trata. Udon ima po tri trijumfa i remija, uz poraz u dosadašnjem toku šampionata. Rajprača je u donjem delu tabele, sa šest bodova, ali bez pobede. Gosti su kraljevi remija u ovom šampionatu. Čak pet vezanih utakmice na mečevima Rajprače nije bilo pobednika. Udon Tani je prethodnih pet mečeva odigrao GG3+.

AL SAHEL – DŽEDA, 16.55

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Oba tima su iz donjeg dela tabele druge lige Saudijske Arabije. Al Sahel ima pet bodova, a Džeda sedam. Gosti su u formi, tri meča su bez poraza (sedam bodova). Prošle sezone u drugoligaškom karavnu gostujući timovi su imali više uspeha u međusobnim utakmicama. Džeda je dobila sa 2:0, a Al Sahel sa 3:2.

AL KAVKAB – AL ŠOALAH, 18.50

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Posle pet utakmica u drugoj ligi Saudisjke Arabije, Al Kavkab ima pet bodova, dok je Al Šoalah u gornjem delu tabele, na šest mestu. Gosti su jedan od tri tima koji nisu osetili gorčinu poraz u ovom šampionatu. Imaju dva trijumfa i tri remija i zaostaju samo četiri boda u odnosu na lidera Al Adalha. U proteklom prvenstvu oba meča u prvenstvu je dobio Al Šaolah, kod kuće sa 3:1, a u gostima sa 2:1.



tagovi

AzijaGuangdžou Evergrandesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara