Barak Bahar (©Starsport)
Barak Bahar (©Starsport)

Bahar: Srećan sam što imam igrača kao što je Mijailović, ako budem mislio da Kanga treba da igra, onda će igrati

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.08.23. | 19:57

“To važi i za ostale igrače”, jasan je Izaraelac

Rezultat nije bio ubedljiv kao protiv Vojvodine, ali je Barak Bahar bio znatno zadovoljniji nakon večerašnjeg meča protiv Napretka. Razlog za to bila je veća konstatnost njegove ekipe u presingu i pritusku na protivničku odbranu, što je i rezultiralo veoma brzom rešavanju pitanja pobednika.

Žan Filip Kraso je nastavio kontinuitet golova i kvalitetnih partija, još jednom je bio igrač utakmice, ali glavni utisak meča sa rivalom iz Lazarevog grada bio prvenac Srđana Mijailovića u zvaničnim utakmicama za crveno-bele.

Izabrane vesti

Zvezdin đak je efektnim pogotkom na neki način nagrađen za izuzetnu požrtvovanost na terenu i trenzinzima. Na početku sezone se odlično snašao na štoperskoj pozicji, a večeras se vratio na mesto zadnjeg veznog igrača i ponovo ostavio odličan utisak. Samo reči hvale je Bahar imao za Mijailovića.

“O, nisam znao da mu je to prvi gol, sjajno. Od prvog treninga sam video da je raznovrstan igrač. Vrlo dobro može da odgovori, kako na mesto u veznom redu, tako i na mestu štopera. Veoma sam srećan što u svojim redovima imam igrača kao što je on”, rekao je Barak Bahar nakon meča sa Napretkom.

Potom i osvrt na dešavanja tokom 90 minuta okršaja na stadionu Rajko Mitić.

“Počeli smo utakmicu bolje nego prethodnu, postigli tri gola u prvom poluvremenu, a u nastavku igre želeli smo da budemo još bolji, međutim, nije to lako, jer je pitanje pobednika već bilo rešeno. Moramo da nastavimo u ovom ritmu. Možda se ponavaljam, ali želim stalno da izvlačimo maksimum iz sebe, da postižemo što više golova. Želimo da dođemo do visokog nivoa”.

Izarelac je promenio tim i formaciju, čime je iznenadio, kako javnost, tako i protivnika.

“Ponekad je potrebno više da se menja, ponekad ne. Želim da uključim više igrača u igru, jer nam je neophodan ceo tim. Nekada menjamo, nekad ne, ali sam zadovoljan celim timom. Potrebni su svi igrači, i oni koji možda trenutno ne igraju”.

Kraso, Mijailović i Lučić su nagrađeni ovacijama Zvezdine publike, ali Bahar ne želi da ističe pojedince u prvi plan.

“Svi su ostavili dobar utisak, dobro se ponašaju i žele da pobeđuju. Nije bilo lako igrati po ovakvom vremenu, ali našli smo rešenje, probaćemo da u narednim utakmicama budemo dobri i u drugim poluvremenima. Želimo još više da radimo kako bi se podigli na viši nivo, da budemo bolji. Volim što pobeđujemo, nije lako, ali znam da možemo i bolje”.

Omri Glazer generalno nema mnogo posla, ali se i večeras istakao sa nekoliko odličnih intervencija.

Generalno na utakmici uvek ima oko dve situacije, to nije puno posla, ali je bitno da drži kontinuitet. Odlično je odbranio zicer, mislim u 90. minutu i sačuvao nas primljenog gola”, podvukao je Bahar.

Sa druge strane, iako večeras u timu nije bilo Mirka Ivanića na terenu nismo videli ni Gelora Kangu. Izgleda kao da ga ni Bahar ne vidi. Ali konkretno pitanje je glasilo: da li će i kada Kanga opet na teren?

"“Ako budem mislio da treba onda će igrati. To važi i za sve ostale igrače", kratak je bio Bahar.



tagovi

Barak BaharSrđan MijailovićGelor Kanga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara