Komentari na vest

Bajern i Totenhem prvi put oči u oči za Kejna, zamena iz Francuske košta 60.000.000 evra

?

???

pre 10 meseci

29 god, poslednja god ugovora 140mil je mnogo sto traze. Realno bi bilo tih 80mil, eventualno neki bonus
V

Veljko9

pre 10 meseci

Kane je bolji igrac od Haalanda, vredi!!!
b

bosko2020

pre 10 meseci

Ode Kejn,uzeti Davida i Ugo Ekitikea za male pare.Iovako kubure sa napadacima.I jos ostane para u dzaku
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Ima li veće prevare od tog Davida, pa bolji je Marsial od njega.
G

Ginola 14

pre 10 meseci

Još kao mali dječak u sjevernom Londonu, Harry, je sanjao dan kada će u dresu Bayerna istrčati u grotlo stadiona u Heidenheimu.
i

ikaccc

pre 10 meseci

Pa bolje istrcati u grotlu stadiona u Hajdenhajmu nego u trulim i praistorijskim stadionima Brentforda,Votforda,Fulama,Kristal Palasa itd....tako su truli,budjavi,ruzni i odvratni....a stadioni bundeslige su vrh i najmoderniji ubedljivo!!!
F

Fibula

pre 10 meseci

Evo ga opet. Napaćeni i valjda jedini navijač kokošara hahaha Samim potpisom za Bayern i bez da je još odigrao uopće ijednu utakmicu, već ima osigurana barem 2 trofeja, a to je već 2 više nego u 20 godina Tottenhama. Osim naravno, velikog i grandioznog Audi kupa 😂😂😂😂😂😂
Ž

Žuta podmornica

pre 10 meseci

Otić u Bayern igrat bundesligu je valjda najveća garancija trofeja u ijednom sportu trenutno, a da taj trofej ima neku težinu, e sad je jedino pitanje kolu težinu imat, po meni ne baš neku, pogotovo mi se čini da je tako kad si britanac s tom njihovom navijačkom kulturom. Ne vidim zašto bi otišao u Bayern a ne pričekao još godinu dana i priključio se nekom ozbiljnijem premierligašu, taman će se vidjet kako će se rasplest situacija sa Unitedom i Liverpoolom koji su u smjeni generacije, a tko zna možda ga slučajno ubode nešto s Tottenhamom ove sezone, u svakom sluačju jedan trofej premierlige znači više od 3 bundeslige, opet kažem, pogotovo britancu, plus ima čovjek rekord najboljeg strijelca za ganjat. Čak i alternativa ostanka u Tottenhamu mi nekako zvuči bolje od bundeslige, bio bi legenda kluba, uze brdo para, a poslje lagano foteljica. Možda je do mene pa te titule bundeslige shvaćam tako olako, mišljenja sam tog već duže vrijeme ali nakon ove sezone i polkona borussie mislim da bayernliga nema nikakav sportski aspekt za ponudit jednom ozbiljnom i renomiranom igraču kao što je Harry Kane.
R

RealNo1

pre 10 meseci

Бајерн боље да се окрене Осимену ако ови буду тражили и евро преко 100 милиона. За 6 мједеци могу потписати уговор са Кејном.
l

lom

pre 10 meseci

Totenhem je uvek prodavao svoje ponajbolje igrače nije ni čudno da i sad prodaju kejna daleko su od Sitija, Liverpula i Junajteda u svakom pogledu...
M

Miloš š š š

pre 10 meseci

Logično. Uvek si bili luzerski klub.
P

Proficap

pre 10 meseci

David nece doci u Totenhem, iz istog razloga iz kojeg Kejn odlazi. Svi zele trofeje, a u Totenhemu ih nema.
j

jdjdjd

pre 10 meseci

Plus ovaj Levi te gleda kao ciga ragu. Bezati od njega, De Laurentisa i Lotita.
J

Jesteee

pre 10 meseci

Tottenham je poznat kao gubitnički klub. Uvek bili i biće.
c

cao cao

pre 10 meseci

Nek ide onda u Man. Junajted. Njima nedostaje ta devetka godinama. Jos kad maknu onog bkesavog Megvajera, mogu daleko.
F

Fabri

pre 10 meseci

Apsurdno bi bilo prodati Kejna i dovesti Davida za razliku od 40 miliona...
И

И

pre 10 meseci

Слажем се, али би им се уклопио. Фали им брзина, контра им је била важна годинама, јер са оваквом одбраном, не могу да стоје високо него повући се и на контру. А Сон је баш много изгубио на брзини, Кулушевски је просто нема, има смисла да доведу једног оваквог играча, само нисам сигуран да ће он хтети, обзиром који га све клубови траже.