Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

Bajern kreće na sve ili ništa: Spreman da razbije kasicu i plati 100.000.000 evra za Harija Kejna

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.07.23. | 21:31

Bavarci nikada nisu izdvojili devetocifrenu sumu za igrača, ali izgleda da bi to moglo uskoro da se promeni

Kako stoje stvari, minhenski Bajern je baš rešio da angažuje Harija Kejna. Tragaju Bavarci za igračem koji bi mogao da zameni Roberta Levandovskog u špicu napada, a nema dileme da engleski reprezentativac deluje kao najbolje rešenje. Ističe 29-godišnjem napadaču ugovor sa Totenhemom narednog leta, ali Sparsi su navodno već odbili dve unosne ponude za prvu zvezdu ekipe.

Bajern je nudio 70.000.000 i 80.000.000 evra, što nije zadovoljilo apetite Danijela Levija i njegovih saradnika iz vrha londonskog kluba. To neće sprečiti nemačkog šampiona da nastavi da licitira, te sprema treću ponudu između 90.000.000 i 95.000.000 evra za Kejnove usluge. Ako ni to ne bude dovoljno, Bajern bi bio spreman da izdvoji i rekordnih 100.000.000 evra, tvrdi francuski Ekip.

Izabrane vesti

Isti list navodi i da povratnik u upravni odbor minhenskog kluba, legendarni Karl Hajc Rumenige, pokušava na sve načine da ubedi Levija da dozvoli Kejnu da promeni sredinu i karijeru nastavi u inostranstvu. Tako sjajni golgeter ne bi bio direktna konkurencija Pevcima, a dobro bi napunili kasu za igrača kojem je ostalo još godinu dana ugovora.

Prelazak na Alijanc Arenu je navodno veoma primamljiv i samom napadaču. Najbolji strelac u istoriji Totenhema je zagrejan za ideju da igra u Bajernu pod vođstvom Tomasa Tuhela i navodno mu je rekao da bi prešao samo u Bajernu u slučaju da dođe u situaciju da napusti Severni London.

Tuhelova ideja je da vrati formaciju 4-2-3-1 sa Kejnom kao najisturenijim, dok bi kapiten engleske reprezentacije u Minhenu pronašao idealnu sredinu da dopuni rezime, s ozbirom da je dosad osvojio samo Internacionalni kup šampiona 2018 i Audi kup 2019. godine.

Podvlači Ekip da nemački šampion ide na sve ili ništa. Ili će dovesti Harija Kejna ili se neće pojačati u napadu. Nikada nisu izdvojili devetocifrenu svotu za igrača, dosad su najskuplje platili Lukasa Ernandeza, kada su leta 2019. platili 80.000.000 evra za njegove usluge. Interesantno je da je francuski reprezentativac nedavno napustio klub i za 45.000.000 evra pojačao Pari Sen Žermen.


tagovi

Hari KejnBajern MinhenTotenhemDanijel Levi

Obaveštavaj me

Bajern
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara