David Alaba (©Reuters)
David Alaba (©Reuters)

Bajern ne odustaje od Alabe: Vrata su još odškrinuta

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 13:14

Austrijancu ističe ugovor

Kada je Bajern u pitanju, obično pitanja oko ugovora igrača se ne pretvaraju u višemesečne sage, ali nekad se i gigantu iz Bavarske dese izuzeci.

Takav je slučaj sa Davidom Alabom, kojem na leto ističe ugovor, a novi neće da potpiše. Odnosno, hoće, ali ne pod uslovima koje mu nudi Bajern, već traži mnogo, mnogo više.

Izabrane vesti

Pisalo se i pričalo prethodnih dana da je Bajern digao ruke od Alabe i da neće više da se „bakće“ s njim, ali generalni direktor nemačkog šampiona Karl-Hajnc Rumenige tvrdi da to nije tačno, da prostora za dogovor i dalje ima.

Sa ovakvim problemima se morate nositi mirno. Alaba je kod nas 12 godina i sve to vreme je jako bitan igrač. Sama činjenica da on želi da ostane u klubu, pa makar i pod njegovim uslovima, znači da ne treba odbaciti mogućnost dogovora. Vrata su i dalje odškrinuta“, poručio je Rumenige u razgovoru za Kiker.

Kada su pregovori u pitanju, nema mesta za sujetu i ljutnju, objašnjava legenda nemačkog fudbala.

Bez obzira na sve, treba na pravi način sagledati kvalitet igrača i kvalitet osobe. Potrebno je potražiti način koji je prihvatljiv za obe strane. Sve ovo poprima malo holivudske priče, ali nije sve tako loše. S obzirom na to kako je izgledala 2020. godina, daleko smo mi od FK Holivuda“, podvukao je Rumenige


tagovi

David AlabaBajern MinhenBundesligaKarl Hajn Rumenige

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara