Kingsli Koman (©Reuters)
Kingsli Koman (©Reuters)

Bajern prekinuo pregovore sa Komanom zbog Zahavijevog zahteva za platom od 17.000.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 11:26

A Nemce ćeš teško da ucenjuješ

Nerviraju navijače dok se razbacuju milionima dok za klijente traže plate kao da zastupaju astronaute. Ali za same igrače – obave posao. I neki su u tim pregovorima jednostavno bolji od drugih, a Pini Zahavi je već decenijama u grupi onih koje angažujete ako hoćete da završite posao. Sve dok ne udari na Bajern. Tiražni Bild piše da je bavarski gigant obustavio pregovore oko novog ugovora sa Kingslijem Komanom, zato što je procenjeno da je Zahavi jednostavno previše alav.

Zahavi je navodno za Komana tražio godišnju platu od čak 17.000.000 evra, koliko recimo ima i Robert Levandovski. Odnosno, duplo više od onoga što je Koman do sada zarađivao.

Izabrane vesti

Međutim, Zahavi je udario u zid, Bavarci nisu baš meki prilikom pregovora, posebno ne kada pregovaraju sa igračem čiji ugovor ističe tek 2023. godine. Imaju oni prostor za cenkanje.

Stoga je Bajern prekinuo pregovore, a pride će tokom leta osluškivati tržište i ako naiđe prava ponuda – mada trenutno ne deluje da će biti tako – pristati čak i da proda Komana. Jeste dobar igrač, ali nije nezamenljiv. Ne za mašineriju kakav je Bajern.

Ili prosto rečeno: nije Levandovski.


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Kingsli KomanPini Zahavi

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara