Mijailović, Bakajoko i Mrkela (ⒸFK Crvena zvezda)
Mijailović, Bakajoko i Mrkela (ⒸFK Crvena zvezda)

Bakajokovo prvo obraćanje: Stanković je veliki trener, kao što je bio igrač

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.12.20. | 13:24

Zvezda predstavila novog napadača

Posle potpisanog ugovora, Akesl Bakajoko predstavio se navijačima Crvene zvezde.

Izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska u veliki klub, kao i zbog toga što će imati priliku da sarađuje s Dejanom Stankovićem, kog je kao mali gledao na televiziji.

Izabrane vesti

"Jako sam srećan što se priključujem jednom ovako važnom i velikom klubu i jako sam srećan što ću postati deo ove ekipe. O Stankoviću mogu reći sve najbolje. On je već pokazao da je veliki trener, kao što je bio veliki igrač. Gledao sam ga kao dete na televiziji i ponosan sam što ću raditi sa njim", istakao je Francuz.

Novi napadač crveno-belih imao je i poruku za navijače.

"Mogu da obećam da ću pružiti maksimum za ovaj veliki klub koji mi je dao šansu. I nadam se da ću obradovati navijače u narednim utakmicama".

O prvom transferu ove zime na Marakani govorio je Mitar Mrkela.

"Najbolje pokriva krilne pozicije, ali može da igra i beka. Igrač je izuzetnih atletskih karakteristika, izuzetno sposoban i brz igrač, kakvog smo i tražili“.

Sportski direktor veruje da će se bivši član Intera, koji je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Sankt Galenu, brzo adaptirati jer neće imati jezičku barijeru.

"Mislim da će se dobro razumeti i ostvariti dobru komunikaciju sa Dejanom Stankovićem, jer su period svog života proveli u istom klubu i govore italijanski jezik, kao i neki od Stankovićevih pomoćnika koji su Italijani. Tako da verujem da će mu prijati celokupno okruženje i da će moći da pruži svoj maksimum. Sledi pripremni period, pa će moći da se prilagodi i pripremi za ono što se od njega očekuje“, konstatovao je Mrkela.

Očekuje se da narednih dana crveno-beli ozvaniče povratak Slavoljuba Srnića u klub, u toku su pregovori i sa Duškom Tošićem, a velika želja je Aleksandar Dragović iz Bajer Leverkuzena.



tagovi

Mitar MrkelaAksel BakajokoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara