Mario Baloteli (©AFP)
Mario Baloteli (©AFP)

Baloteli gleda i ne veruje: Predsednik Siona suspendovao trenera i seo na klupu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 14:21

Umesto Fabija Selestinija naredne dve utakmice tim će voditi prvi čovek kluba Kristijan Konstantin

Po mnogo čemu Švajcarska je država za primer drugima, ali čak i u tako uređenoj sredini moguće su vesti za rubriku "verovali ili ne". Jedna nam stiže iz tamošnjeg fudbala, konkretno iz Siona, čije boje od prošlog leta branio Mario Baloteli.

Italijanski napadač poznat je po ispadima i ne baš profesionalnom životu, ali verovatno i sam u neverici prati trenutna dešavanja u klubu s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Naime, predsednik Siona, 66-godišnji arhitekta Kristijan Konstantnin, zbog loših rezultata suspendovao je trenera Fabija Selestinija na nedelju dana i sam će umesto njega voditi ekipu. Sion će u tom periodu odigrati dve utakmice, obe protiv Lugana, s tim da je jedna prvenstvena, a druga u četvrtfinalu kupa.

Bivši reprezentativac Švajcarske preuzeo je tim pre nešto više od četiri meseca od Paola Tramecanija, ali nije uspeo da podigne formu. U šest utakmica sa Selestinijem na klupi osvojena su samo dva boda, pa je Sion pretposlednji na tabeli sa istim brojem bodova kao fenjeraš Vintertur.

Probaće prvi čovek kluba da nesvakidašnjom šok terapijom trgne igrače, ali i trenera. Biće zanimljivo videti kako će Baloteli reagovati na to. U dosadašnjem toku sezone dao je pet golova u 14 utakmica, a pojedini navijači nezadovoljni izdanjima Italijana, plaćenog Adani 2.600.000 evra, svoje mišljenje iskazali su paljenjem dresova s prezimenom nekadašnjeg igrača Intera, Mančester Sitija, Milana, Liverpula...



tagovi

Mario BaloteliSion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara