Zoran Tošić (MN Press)
Zoran Tošić (MN Press)

Bambi Tošić čeka ponudu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.12.21. | 22:13

Imao je ugovor vredan 25.000 dolara mesečno

Jedan od srpskih fudbalera koji su slobodni u izboru nove sredine u januaru je i nekadašnji reprezentativac Zoran Tošić (34). Njemu je istekao ugovor sa kazahstanskim Tobolom sa kojim se okitio titulom šampiona države. Drugom u klupskoj istoriji i prvom posle 11 godina.

Popularni Bambi je u Tobol došao u aprilu posle kolapsa kineskog Taižua u koji je došao godinu dana ranije iz Partizana. Priključio se kazahstankom timu kada je sezona već bila počela i odirgao osam utakmica na kojima je postigao jedan gol. Uglavnom je više bio na klupi ili van protokola, a na osam  odirganih mečeva je samo jednom bio starter. U nacionalnom kupu je imao bolji učinak pošto je dao četiri gola na pet mečeva u pohodu do polufinala, dok je kvalifikacijama za Ligu konferencija igrao na sva četiri meča i učestvovao u eliminaciji splitskog Hajduka.

Izabrane vesti

Tobol još nije odlučio da li da mu ponudi produžetak ugovora prema kojem je do sada zarađivao 25.000 dolara mesečno. U kazahstanskom prvaku razmišljaju i trebalo bi da preseku u narednim danima.

„Još ništa ne znam. U narednim danima će sve biti poznato. Agent mi je u Kazahstanu i sve bi trebalo da bude u redu“, rekao je Tošić za kazahstanske medije.


tagovi

Zoran TošićTobol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara