Miloš Banjac (©FC Krasnodar)
Miloš Banjac (©FC Krasnodar)

Banjac prošao preglede i parafirao ugovor sa Krasnodarom do 2026. godine

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 15:57

Rusi ozvaničili dolazak srpskog veziste

Najbolji igrač prvog kola Mozzart Bet Superlige od ove srede je i zvanično fudbaler Krasnodara. Ruski klub je saopštio na svom sajtu da je Mihajlo Banjac prošao lekarske preglede i potpisao ugovor do leta 2026. godine.

Podsetimo, 22-godišnji vezista napustio je TSC u transferu vrednom 1.600.000 evra, uz potencijalnih 900.000 kroz bonuse, kao i 20 odsto klubu iz Bačke Topole od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Priliku da debituje za zeleno-crne Banjac bi mogao da dobije već u subotu, kada u Krasnodaru gostuje moskovski Spartak. Realnije je, ipak, da će zapaženu minutažu imati od utakmice sa Uralom u gostima, 29. jula.

Krasnodar je, inače, u sezonu 2022/23. ušao remijem sa novim prvoligašem Fakelom. Iako su dvaput vodili, izabranici Aleksandra Storožuka morali su da se zadovolje bodom (2:2). Dolaskom jednog od najboljih igrača našeg prvenstva prethodnih godina trebalo bi da dobiju na sigurnosti u veznom redu.

Pominjalo se ovog leta, kao i prošlog, da je za Mihajla Banjca zainteresovana Crvena zvezda, međutim, obeštećenje na kom je TSC insistirao odbilo je crveno-bele da načine konkretan potez u njegovom angažovanju.


tagovi

Mihajlo BanjacKrasnodarTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara